Rijeka jača festivalsku scenu: Rudimental stiže na Student Day Festival!

Written by on 10/04/2019

Britanski drum’n’bass band Rudimental headliner je jubilarnog SDF-a koji će se održati od 13. do 18. svibnja uz obilje kulturnih, sportskih, edukativnih, humanitarnih, znanstvenih i koncertnih sadržaja.

Rudimental će nastupiti u prostoru Export Delta u petak, 17. svibnja kao „headliner“ prve večeri koncertnog programa ovogodišnjeg SDF-a.

Ove godine obilježavamo prvo desetljeće postojanja Student Day Festivala, stoga smo odlučili napraviti spektakularan doživljaj za dugo pamćenje. Glazbeni program SDF-a oduvijek je prepoznat po odličnoj zabavi uz vrhunske bendove, a dovođenjem jednog od trenutačno najpopularnijih svjetskih bendova definitivno ćemo podignuti tu ljestvicu na novu razinu“, rekao je Alen Tibljaš u ime organizatora festivala, Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci i RIKUP-a.

Rudimental u Rijeku na Student Day Festival stiže na vrhuncu svoje popularnosti, a nakon što hitovima rasplešu riječke studente, turneju nastavljaju u Australiji i Singapuru.

Nastup britanske glazbene senzacije svakako će glazbeno obilježiti ovu godinu, no koncertni program Student Day Festivala u petak i subotu, 17. i 18. svibnja, predstavit će još niz vrhunskih glazbenika i DJ-a, i to uz besplatan ulaz za sve posjetitelje!

Uz koncertni dio, Student Day Festival 2019., u svojem desetom izdanju, ponovo donosi tjedan ispunjen kulturnim, sportskim, znanstvenim i humanitarnim sadržajima za studente, koji će se održati u Kampusu, na Korzu, ali i drugim lokacijama diljem Rijeke. Tako će od 13. do 18. svibnja studenti imati prilike kroz Culture Week uključiti se u bogati kulturni život grada i Sveučilišta u Rijeci, upoznati se s aktualnostima iz studentskog života kroz predstavljanje studentskih inicijativa, udruga i projekata, natjecati se u raznim sportskim disciplinama, djelovati humanitarno, ali i zabaviti se uz doista odlične domaće i strane bendove i DJ zvijezde. Od samog starta cilj Student Day Festivala bio je pružiti zaokruženi doživljaj studentima, na kojem mogu zadovoljiti sve svoje društvene potrebe, a ove godine cjelokupni program podignut je na jednu novu i višu razinu” rekla je Pegi Pavletić uime organizatora.

Student Day Festival 2019. održat će se od 13. do 18. svibnja i predstaviti niz kulturnih, zabavnih, edukativnih, sportskih i koncertnih događanja za studentsku populaciju.

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]