Ugostili smo čovjeka koji te prvo uhvati u klinč, a onda izmasira : U “Enter People” stigao judist i fizioterapeut Denis Beljić!

Naša Alex svaki tjedan u #EnterPeople ugosti jednu osobu koja se uspjesima i sposobnostima ističe u svojoj struci rada. Ovotjedni gost, 26-godišnji Denis Beljić, ima više od samo jedne vrline. Osim što je aktivan judist i judo trener mlađim uzrastima, Denis se aktivno bavi fizioterapijom te ima vlastiti obrt sportske rehabilitacije “Triggerimpulse”!

Pošto sam aktivan na toliko strana, često govorim da moj dan traje 30-36 sati, ali čak i tad mislim da ne bi sve stigao.” – kaže Denis, a mi samo možemo zaključiti kako sve to izlazi iz velikog altruizma, pošto se čini kako više toga radi za druge nego za sebe.

Da je obiteljski čovjek, pokazuje velikom ljubavlju prema baki: “Moja baka je najbolja baka na svijetu, često se dogodi da ju izvedem van na ručak, večeru ili da provodim svoje slobodno vrijeme dužeći se s njom.”

Svoje iskustvo u fizioterapiji osim u “Triggerimpulseu” koristi i na drugim poljima. Službeni je fizioterapeut Hrvatske judo reprezentacije te trenutno radi kao maser za sudionike showa Ples sa zvijezdama“!

Radio je s mnogim poznatim sportašima, ali ipak vrhunac karijere smatra suradnju sa zlatnim olimpijcimabraćom Sinković,  Valentom i Martinom.

Denis je definitivno pravi uzoran sportaš i čovjek, a njegove pothvate u privatnom i sportskom svijetu možeš pratit na instagramu.

 

 

Ako i ti imaš nekoga tko zaslužuje doći u eter Entera, prijavi na [email protected], naš WhatsApp (09 97 97 99 99) ili na bilo koju našu društvenu mreža. Mikrofon čeka.