SEA STAR FESTIVAL PODEBLJAVA LINEUP: U Umag stiže Mahmut Orhan!

Mahmut Orhan pojačat će zvjezdanu postavu ovogodišnjeg Sea Stara koja će sletjeti u magičnu Stella Maris lagunu u Umagu 24. i 25. svibnja!

Mahmut je postao obavezno ime vodećih svjetskih festivala, među kojima se izdvaja prošlogodišnji nastup na glavnoj pozornici Exita pred 30.000 ljudi, rame uz rame s Davidom Guettom i Martinom Garrixom.

Mahmut Orhan pojačat će furioznu Sea Star postavu u koju su se već upisali najpopularnija hip-hop grupa svih vremena Wu Tang Clan, sve traženija trap-jazz diva IAMDDB, ali i najveće elektronske zvijezde svijeta Sven Väth i Nina Kraviz, te apsolutni heroji novih generacija Ilario Alicante i Enrico Sanguliano!

I dok se sljedeći tjedan očekuje još imena publika najkasnije do kraja dana 15. Travnja ima priliku kupiti ulaznice po promo cijeni od 229 kn, što je ušteda 50 % od finalne cijene!

Sea Star festival održat će se 24. i 25. svibnja u egzotičnoj laguni Stella Maris u Umagu, uz Welcome Party 23. te Closing Party 26. svibnja. Festivalske ulaznice po promotivnoj cijeni od samo 229 kn što je velikih 50% uštede u odnosu na finalnu cijenu, bit će u prodaji još samo do 15. travnja, ili ranije, do isteka zaliha, nakon čega će cijena kompleta ulaznica biti skuplja. VIP Gold ulaznice trenutno se prodaju po cijeni od 750 kn, a sve vrste karata mogu se kupiti na prodajnim mjestima, te online u sistemima Ticketshop.hr i Entrio.

Smještaj za Sea Star već od 7 eura!

Posjetitelji Sea Stara mogu rezervirati noćenja u premium kampu, te u apartmanima, bungalovima, hotelima, mobilnim kućama, kao i u luksuznim vilama na samoj obali mora i to po cijenama već od 7 eura po noćenju za kamp i 10 eura dnevno za apartmane. Odlična opremljenost, predivno prirodno okruženje i dodatni sadržaji, te blizina mora i samog festivala čine ove smeštajne jedinice idealnim mjestima za napuniti energiju potrebnu za super festivalski provod. Više detalja o turističkim paketima i smještajnim jedinicima dostupno je na službenoj stranici Sea Star festivala.