DIJELIMO ULAZNICE: Vodimo te na Legendary Festival i dijelimo “meet & greet” s Markusom Schulzom!

Ljubitelji trance mjuze, brace yourselves! Nakon megauspješnog gostovanja Paul van Dyka u Boogaloo Clubu u Zagrebu prošle godine, organizatori Legendary Festivala (točnije, naši dečki iz trance duo sastava Corti Organ) odlaze korak dalje i u Zagreb ponovnodovode ikone trancescene!

U petak 26. travnjaBoogaloo Club još se jednom vraća Legendary Festival, ovog puta predvođen velikim Markusom Schulzom.

Osim Markusa Schulza, lineup podebljavaju i Alex M.O.R.P.H i Woody van Eyden koji će odraditi b2b set, Davey Asprey, naši dečki Corti Organ te Pascal Sander.

Na lageru za Legendary Festival imamo hrpu ulaznica, a naš Cif dijelit će ih u naredna dva tjedna (od 15. do 29.04 i od 22. do 26.04) u Enter večeri svaki radni dan između 18 i 22h . Podijelit ćemo 7 x 2 ulaznice i 2 x 2 VIP ulaznice s uključenim stolom i bocom cuge. Svaka osvojena ulaznica sa sobom nosi i meet&greet s velikanom trance-a, Markusom Schulzom tako da ga možeš uživo pitati što god želiš, a na svojim društvenim mrežama pohvaliti se selfiejem s jednim od najjačih trance izvođača današnjice, koji je prije svega dva tjedna nastupio na Ultri u Miamiju.

Što ti je činiti?

Na naš WhatsApp (09 97 97 99 99) glasovnom porukom do maksimalno 45 sekundi što legendarnije dovrši priču: “Cif je išao na Legendary Festival, a kad ono…“. 

Svaki će dan Cif odabrati po jednu najbolju legendarnu priču koju će nagraditi sa 2 x regularne ulaznice, a u naredna dva petka će od svih pristiglih prijava tog tjedna odabrati onu najbolju koju će nagraditi s 2 x VIP ulaznice, stolom i bocom cuge.

Pusti da drugi pričaju bajke o svojim izlascima, a ti si osiguraj upad na najlegendarniji party u Zagrebu. Vidimo se u petak 26.04 na Legendary Festivalu u Boogaloo-u!