Martin Garrix, Armin van Buuren, Hardwell i DV&LM? Na Amsterdam Music Festivalu nastupit će tri #1 DJ-a svijeta!

Ove će se godine od 16. do 20. listopada održati Amsterdam Dance Event, najveće međunarodno festivalsko i konferencijsko događanje na temu EDM-a uz mnoga klupska događanja, radionice i panel rasprave, a u sklopu njega će se održati i Amsterdam Music Festival, najveći indoor festival za vrijeme trajanja ADE-a.

Foto: Amsterdam Music festival

Inače, u sklopu Amsterdam Music Festivala svake se godine tradicionalno održava i proglašenje najboljeg DJ-a svijeta prema DJ Magu. Ulaznice za event već su u prodaji i mogu se kupiti OVDJE po cijeni od 59€ za regularnu ulaznicu ili 135€ za VIP. Odlučiš li se pak na kupnju cjelokupnog ADE pass-a koji ti omogućuje pristup doslovno svim eventima za vrijeme trajanja Amsterdam Dance Eventa (festivali, panel rasprave, konferencije, sajmovi, radionice, klupska događanja…), to će te stajati 425€. Iako se čini mnogo, ono što s tom propusnicom dobiješ u pet dana održavanja eventa nema cijenu.

Foto: Amsterdam Dance Event

A kako bi cijelo ADE iskustvo i 2019. godine bilo potpuno i zaokruženo, brinu se organizatori Amsterdam Music Festivala koji na svojim društvenim mrežama već sad teasaju nastup troje DJ-a od kojih su svi bili proglašavani najboljim DJ-em svijeta.

U traileru, kao i na vizualu koji je objavljen, mogu se vidjeti Armin van Buuren, Martin Garrix, Hardwell i Dimitri Vegas & Like Mike. Dakle – četiri imena od kojih će čak tri sačivanjavati headlinersku postavu ovogodišnjeg AMF lineupa. Budući da je Hardwell još prošle godine najavio svoju “mirovinu” i odmor od nastupa, nije teško za pretpostaviti koja će tri DJ-a stati za pult u prepunoj Johan Crujiff Areni. Osim ako se Hardwell ne odluči za povratnički nastup u sklopu AMF-a, što bi organizatorima bio veliki as u rukavu. No, sve su to nagađanja.

Foto: Amsterdam Music Festival

Phase 1 lineup trebao bi uskoro ugledati svjetlo dana, a mi ćemo te i dalje o svemu obavještavati…