Ultra Miami ponovno mijenja lokaciju? Gradski moćnici odlučuju o sudbini Ultre

Sve u svemu, ovogodišnja Ultra Miami ostavila je stvarno dobar utisak. Osim incidenta s prijevozom prvi dan festivala, sve je teklo u najboljem mogućem redu, no to očito nije dovoljno za gradske vlasti Miamija. Tako će sudbina Ultre ponovno ovisiti o gradskim moćnicima.

Za Ultru burno razdoblje očito još dugo neće završiti. Nakon što su morali mijenjati lokaciju na Virginia Key u Miamiju zbog čega su tuženi od strane drugog festivala drama se očito nastavlja u punom jeku. Gradske vlasti Miamija opozvale su odluku o licenci za lokaciju koja je za Ultru do sada vrijedila te se 8.5. čeka odluka o sudbini Ultre u Miamiju. Ono što nikako ne ide u prilog Ultri jest istraživanje koje je pokazalo kako je za vrijeme festivala zabilježena velika razina hormona stresa kod životinja koje su nastanjene na tom području., a riječ je o zaštićenoj zoni.  Ultri u prilog ne ide ni informacija da većini lokalnog stanovništva Ultra ne odgovara.

Što će se dogoditi s Ultrom, još uvijek, nitko ne zna. Konačna odluka znat će se kroz idućih mjesec dana. Ono što se nagađa jest da ćemo možda Ultru Miami zamijeniti za Ultru Orlando ili možda Ultru LA. To bi svakako bio veliki šok za sve nas, ali našoj Ultri uvijek držimo palčeve da i dalje rasturaju kao i do sad bez obzira na lokaciju!