AVENGERSI RUŠE SVE REKORDE: prvi vikend donio je čak 1,2 milijarde dolara prihoda!

Ako još nisi čuo da je izašla završnica svjetskog filmskog spektakla Osvetnici, ilitiga Avengersa, onda stvarno živiš ispod nekog kamena! Novi film iz Marvelovog studija smo svi dugo iščekivali, ali ovaj filmski rekord je stvarno nezapamćen. Redovi u kinima, danima unaprijed rezervirana sva sjedala u kino dvoranama pa čak i ona u prvom redu… Ovakvu strku oko jednog filma svijet već dugo nije vidio! Samo u prvom vikendu, ovaj je film uprihodio čak 1,2 milijarde dolara na svjetskoj razini i time pomeo dosadašnji rekord prošlogodišnjih Avengersa koji su u prvom vikendu ostvarili čak duplo manji prihod od oko 650 milijuna dolara na globalnoj razini.

Film Osvetnici:Zavšnica, tako se opasno približava najunosnijim filmovima u povijesti, to su Avatar s profitom od oko 2,7 milijarde dolara, Titanic s 2,1 milijarde dolara te Ratovi Zvijezda:Sila se budi s profitom od 2, 05 milijarde. Sudeći po ovom prvom vikendu, završnica Avengersa vrlo bi lako mogla ispisati povijest! 

Iz Disneya, krovne kompanije Marvel studija, u subotu su izjavili da očekuju da će ukupna vikend zarada “Završnice” u SAD-u biti oko 300 milijuna dolara, ali se i to uspjelo prešišati i to za punih 50 milijuna dolara. Tako su za vikend Avengersi samo u SAD-u ostvarili profit od 350 milijuna dolara što je do sada neviđeno! Ako si bio taj sretnik koji je već uspio upecati kartu za Avengerse molimo te samo jedno #DontSpoilTheEndgame.