Sprema se najjači EXIT do sada: The Chainsmokersi stižu na Petrovaradinsku tvrđavu!

Nakon što su ovogodišnju listu EXIT headlinera otvorili glazbeni giganti, upravo je objavljeno da na Petrovaradinsku tvrđavu stižu i jedne od trenutno najpopularnijih svjetskih zvijezda današnjice, američki hit sastav The Chainsmokers! Njihova fantastična popularnost u samo posljednjiih pet godina donijela im je vrtoglavih deset milijardi YouTube pregleda te nevjerojatne 24 nagrade uz čak 76 nominacija od čega jednu Grammy, tri MTV i čak sedam Billboard nagrada!

The Chainsmokersi se tako pridružuju zvjezdanom programu ovogodišnjeg izdanja EXIT festivala, koji uz The Cure, predvode vodeće  zvijezde današnjice kao što su Carl Cox, DJ Snake, Dimitri Vegas, Like Mike i mnogi drugi.

Krenula je i popularna “4+1” akcija, u kojoj društvo koje zajedno kupi četiri ulaznice za EXIT festival, petu dobiva na poklon, a trajati će dok se ne rasproda vrlo ograničen broj ulaznica za ovu akciju. Četverodnevne EXIT ulaznice (od 4. do 7. 7.) trenutno su 475 kn, što je  45% uštede u odnosu na finalnu cijenu.

Sve ostale informacija kao i ulaznice možeš naći ovdje.