NEW YORK POKAZAO RESPECT: Cijeli kvart dobio ime po Wu-Tang Clanu!

Da je Wu-Tang Clan jedna od najvećih rap grupa svih vremena, potvrdile su i gradske vlasti u New Yorku, koji su im odali počast kakva se rijetko viđa.
Mnogi tek poslije smrti dobiju ulicu sa svojim imenom, dok je za Wu-Tang Clan odvojen cijeli jedan kvart! Nekoliko ulica koje čine Park Hill, četvrt New Yorškog Staten Islanda, jednog od pet djelova ove metropole, od sada službeno nose ime “Wu-Tang District” po skupini koja potječe baš iz tog kvarta.

Svečana ceremonija dogodila se nakon što je gradsko vijeće New Yorka u prosincu, jednoglasno odlučilo da ovi rap velikani zaslužuju svoju ulicu zbog svog doprinosa lokalnoj zajednici, ali se ta odluka do danas pretvorila u to da Wu-Tang Clan nakon 40 milijuna prodanih albuma, niza nagrada i vlastite robne marke, danas ima i svoj kvart u najpoznatijem gradu na planeti!

Jedan od njihovih članova, Raekwon The Chef na svom je Facebooku podijelio video otkrivanja table uz riječi: “Hvala Staten Island, New York.”

 

Veliki Wu-Tang Clan potvrdili su početkom travnja dolazak na Sea Star Festival i to u sklopu velike svjetske turneje kojom obilježavaju 25 godina od izlaska možda i najutjecajnijeg rap albuma – “Enter the Wu-Tang (36 Chambers)”.

Ulaznice za Sea Star Festival koji se održava u Umagu 24. i 25. svibnja mogu se kupiti na prodajnim mjestima i online na www.seastarfestival.com.