Vježbanje s DJ-em? Ne zvuči loše, Steve Aoki lansirao aplikaciju za vježbanje “Aoki Bootcamp”!

Zar postoji nešto čime se Steve Aoki ne bavi? Osim što je vrhunski DJ, on piše memoare, snima filmove, opaki je gejming fan, vodi nekoliko uspješnih tvrtki… I očito će se taj popis samo nastavljati!

Tako je od sada i vlasnik fitness aplikacije “Aoki Bootcamp” u sklopu digitalne fitness platforme NEOU. Svi znamo koliko je Aoki zauzet, a u svom dokumentarcu je i izjavio kako spava samo nekoliko sati dnevno. Budući da je on definitivno čovjek zmaj, ne čudi nas da u svom luđačkom vremenu nalazi vremena i za vježbanje.  Tako je došao na ideju za ovom aplikacijom:

“I’m the kind of guy who will work out wherever I am, whether I’m in the green room or backstage at a festival or in my hotel room. I’d been putting my workout on social media and people would come up to me and I thought that I really wanted to bring this out so people can join in.”

Ako skineš njegovu aplikaciju možeš svoje treninge odraditi doslovno bilo gdje, baš kao i Aoki. Ne treba ti apsolutno ništa osim mobitela i malo vremena. Ups, da, ali trebat će ti i malo love. Mjesečna “članarina” iznosi skoro 13 dolara, a godišnja gotovo 100 dolara.