Vježbanje s DJ-em? Ne zvuči loše, Steve Aoki lansirao aplikaciju za vježbanje “Aoki Bootcamp”!

Written by on 07/05/2019

Zar postoji nešto čime se Steve Aoki ne bavi? Osim što je vrhunski DJ, on piše memoare, snima filmove, opaki je gejming fan, vodi nekoliko uspješnih tvrtki… I očito će se taj popis samo nastavljati!

Tako je od sada i vlasnik fitness aplikacije “Aoki Bootcamp” u sklopu digitalne fitness platforme NEOU. Svi znamo koliko je Aoki zauzet, a u svom dokumentarcu je i izjavio kako spava samo nekoliko sati dnevno. Budući da je on definitivno čovjek zmaj, ne čudi nas da u svom luđačkom vremenu nalazi vremena i za vježbanje.  Tako je došao na ideju za ovom aplikacijom:

“I’m the kind of guy who will work out wherever I am, whether I’m in the green room or backstage at a festival or in my hotel room. I’d been putting my workout on social media and people would come up to me and I thought that I really wanted to bring this out so people can join in.”

Ako skineš njegovu aplikaciju možeš svoje treninge odraditi doslovno bilo gdje, baš kao i Aoki. Ne treba ti apsolutno ništa osim mobitela i malo vremena. Ups, da, ali trebat će ti i malo love. Mjesečna “članarina” iznosi skoro 13 dolara, a godišnja gotovo 100 dolara.

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]