Znaš nekoga tko se trga od posla? Prijavi ga na “Lucky Friday”, a mi mu sređujemo free petak, gablec i poklon bon od 200 kuna!

Svaki petak je sretan petak, ali ekipa Enter jutra može ga učiniti još sretnijim. Vratio se #LuckyFriday!

Ako imaš frenda, kolegu, člana obitelji ili nekog drugog s kim bi rado hengao, ali on nikako da nađe vremena za tebe jer se pretrgava od posla i radi od jutra do sutra, na pravom si mjestu. Sređujemo slobodan dan, gablec iz Subwaya i poklon bon od 200 kuna za potrošnju za najbolje sendviče.

Pošalji svoju prijavu na [email protected] uz naznaku “Lucky Friday”, a osim objašnjenja zašto osoba koju prijavljuješ zaslužuje slobodan petak i gablec na naš račun, ostavi nam i svoj kontakt, kontakt šefa kojeg treba omekšati te adresu radnog mjesta osobe kojoj treba banuti na posao i srediti joj produženi vikend.

Među svim pristiglim prijavama, naša Nina Slišković Goleš iz Enter jutra će svakog petka odabrati onu najbolju te će nekoga osim free danom usrećiti i free glablecom – najboljim sendvičima u gradu iz Subwaya za čiju će se dostavu pobrinuti Wolt.

A da stvari budu još bolje, sve ćemo “začiniti” i s 200 kuna poklon bona za potrošnju u Subwayu.

Može li bolje? Teško. Budi frend i prijavi frenda, a naša ljupka Nina pobrinut će se za sve ostalo. I vjeruj nam  kad ti kažemo da ne postoji (ali fakat ne postoji!) šef kojeg ona ne može šarmirati i omekšati. Nismo slučajno napisali “ljupka“, a nekome kao što je Nina gotovo je nemoguće reći “ne“.

Naravno, sve radimo u tajnosti bez znanja osobe koju prijavljuješ, tako da će Ninin dolazak na njegovo/njeno radno mjesto i osiguran gable biti i više nego pozitivan šok.

Čekamo tvoje prijave! 🙂