SLUŽBENO: Martin Solveig i Jax Jones stižu na ULTRA Beach na Hvaru!

ULTRA Europe ne prestaje privlačiti pažnju na svjetskoj glazbenoj sceni! Nakon objave da u Split stiže Swedish House Mafia te potvrde ostalih superzvijezda koje se vesele povratku na najljepšu glazbenu ljetnu pozornicu, stiže još jedna prava poslastica.

Ovaj put posebno će se razveseliti svi oni koji se spremaju posjetiti najpoznatiji “pool party“ na svijetu – ULTRA Beach održat će se 16. srpnja 2019. godine na atraktivnim bazenima hotela Amfora Grand Beach Resort, a za zabavu će pobrinuti trenutno najvrući i tek svijetu obznanjeni dvojac Europa – projekt iza kojeg stoje velikani Martin Solveig i Jax Jones, a jedan od prvih zajedničkih nastupa bit će upravo na Hvaru.

Drugo ime na popisu je britanski duo Sigma, dok će imena ostalih izvođača bit će poznata krajem svibnja.

Jax Jones i Martin Solveig, prijatelji i multi-platinasti umjetnici koji zajedno imaju više od 4 milijarde streamova, predstavljaju svoj novi zajednički koncept i ime projekta pod kojim će djelovati. Debitantski singl All Day And Night skupio je vrlo dobre kritike te je definitivno odlična najava za budućnost ovog dua.

Ulaznice za sedmo izdanje partyja ULTRA Beach, po cijeni od 99 eura, mogu se kupiti na prodajnim mjestima, putem sustava Ticketshop.hr te na službenoj web stranici. U prodaji su i VIP ulaznice po cijeni od 200 eura te Combo ulaznica po cijeni od 139 eura, koja uključuje i ulaz na party RESISTANCE Hvar.

Sve ostale informacije mogu se pronaći i na službenoj Facebook stranici festivala, Twitter profilu, Instagram profilu te putem aplikacije na iTunesu. Informacije o događanjima ULTRA Worldwide možete pronaći na www.umfworldwide.com, a o programu RESISTANCE na www.resistancemusic.com.

DESTINATION ULTRA 2019

11. srpnja – RESISTANCE Opening Party / Giraffe Palm Beach House, Split

12.- 14. srpnja – ULTRA Europe / stadion Poljud, Split

15. sprnja – Regatta Party / 585 Club, Bol, Brač

16. srpnja – ULTRA Beach Hvar / Hotel Amfora Grand Beach Resort, Hvar

16. srpnja – RESISTANCE Hvar, Carpe Diem Beach Club

17. srpnja – RESISTANCE Vis Closing Party / Fort George, Vis