Početak ljetnih festivala: Vodimo te na SEA STAR FESTIVAL!

Sea Star festival koji će se treću godinu za redom održati u Stella Maris kompleksu u Umagu 24. i 25. svibnja označava početak ljetne festivalske sezone na našoj obali. Lineup je i više nego brutalan. Na čak sedam pozornica izredat će se više od 70 izvođača od kojih cijelu postavu predvore Wu-Tang Clan, Nina Kraviz, Sven Vath, IAMDDB, Enrico Sangiuliano i još mnooogi drugi.

Kroz cijeli tjedan, od ponedjelka 13. pa do petka 17. svibnja Nina iz Enter jutra svaki će dan dijeliti po dvije festivalske ulaznice. Što trebaš? Upaliti Enter i pratiti naše društvene mreže jer će Nina svaki dan imati neki novi zadatak.

Osim regularnih festivalskih ulaznica, imamo i 2 x 2 VIP festivalske ulaznice. Želiš li da dva komada padnu baš u tvoj džep, pošalji nam na naš WhatsApp (09 97 97 99 99) glasovnu poruku u kojoj nam prepričavaš svoj “naj-bogec” moment, odnosno situaciju u kojoj fakat nisi imao love i ful te prala besparica, ali si se svejedno odlučio na partijanje.

Nisi imao love za kartu za bus pa si starcima popalio auto s punim tankom? Vas 10 se stiskalo u istoj sobi? Nisi imao love za smještaj pa si spavao na plaži? Na festival si došao bez džeparaca pa žicao cugu? Sve nam reci! Prijave primamo cijeli tjedan, a dvije “naj-bogec” priče nagradit ćemo sa po dvije VIP festivalske ulaznice kako bi ove godine ti i tvoj frend mogli partijati kao gospoda.