Groovanje od jutra do sutra: Stiže treći “ENTER THE GROOVE” u dvorištu Hrvatskog Državnog Arhiva!

Stiže treći po redu Enter The Groove. Nakon održanih partyja u Laubi i Saloonu, ETG se vraća u grad – jači i bolji nego ikad prije i garantira ti cjelodnevno groovanje 8. lipnja u dvorištu Hrvatskog Državnog Arhiva. Što je uopće Enter the Groove? Event za tebe i tvoje frendove koji garantira odličnu mjuzu, zanimljive lokacije u gradu i jaaako dobar groove! Koncept eventa je takav da se lokacije mijenjaju svaka tri mjeseca, ali groove ostaje isti.

Družimo se 4 puta godišnje uz odlične izvođače, plesna natjecanja i izložbe umjetnika.

Ovaj će Enter The Groove biti treći po redu, a jedna ulaznica vrijedit će za čak dva partyja – jedan dnevni na otvorenoj, a drugi noćni na zatvorenoj lokaciji u Opera Clubu.

Datum je 8.06, a lokacija je dvorište Hrvatskog Državnog Arhiva. Sve okrećemo naopačke – krećemo u 16 h i groovamo cijeli dan i cijelu noć, a nakon što izgazite travu, vodimo vas u Operu na brutalni after.  Na početku eventa od 16 do 18 h održat će se plesno natjecanje pod nazivom “Enter The Groove Battles“.

Mjuzu će tijekom dvosatnog house battlea puštati VESNA G, DJ-ica i akademska plesačica koja se školovala u Londonu, gdje je upoznala Claru Bajado (plesačicu, predavačicu, koreografkinju i organizatoricu plesnih natjecanja) koja nam dolazi u ulozi sutkinje kako bi se plesači ooozbiljno potrudili u osvajanju titule najboljeg groovera i glavne nagrade.

Nakon VESNE G, za DJ pult dolazi domaćoj publici dobro poznati PABLO PANDA koji će se pobrinuti da čujete samo najbolje od house-a.

Super je otići na Ibizu, ali super je i kad ti Ibiza dođe u Zagreb 8.6. na Enter The Groove! Rođeni su i odrasli na Ibizi pa ni ne čudi što su MAMBO BROTHERS postali DJ DUO koji već 20 godina nastupa na tom španjolskom otoku i diljem svijeta, a ti ih imaš priliku doživjeti na lokaciji na kojoj dosad nitko nije partijao!

Party na otvorenom završava Manuel De La Mare, talijanski DJ/producent kojem je Beatport dodjelio nagradu ”najbolji remixer godine’‘ uz nominaciju za najboljeg deep house & techno izvođač godine.

Po završetku, selimo u jedan od najboljih zagrebačkih klubova, Opera Club!

Save the dateSubota, 8. lipnja od 16h. Vidimo se na još jednom ETG-u!