Zagreb dobiva novi glazbeni-gastro festival: Na “OFFTIME” stiže Route 94!

Written by on 14/05/2019

Zagreb je upravo dobio novi event zanimljivog koncepta kojemu je cilj istinsko oslobađanje od pritiska i stresa svakodnevice, dalje od računala, uz odličnu hranu i glazbu.

OFFTIME, glazbeno-gastronomski festival održat će se od 24. do 26. svibnja 2019. u klubu Aquarius na prekrasnom zagrebačkom jezeru Jarun. Kroz njega nastoji objediniti različite glazbene žanrove i aktivnosti te postići svojevrsni sudar subkultura, kako bi se kreirala otvorena i slobodna atmosfera.

Zadnjih nekoliko godina primjećujem kako su svi moji prijatelji toliko zauzeti da nemaju vremena stati i predahnuti. Želeći dostići visoko postavljene ciljeve se uništavaju. Naravno, puno raditi i dostizati visoko postavljene ciljeve je odlično, ali treba biti svjestan da ih teže postižemo ako smo umorni tijelom i umom. Kad se isključiš, treba ti manje vremena da se oporaviš i vratiš obavezama jači nego ikad. Iz tog razloga sam pokrenuo projekt festival OFFTIME. Želim podsjetiti ljude da je isključivanje važno. OFFTIME se odnosi na pružanje prilike za punjenje energije i resetiranje, ali uz odličan sadržaj u vidu raznolike ali primjerene glazbe, zdrave hrane i pića te niz opuštajućih aktivnosti.“ – kaže Mario Benić, glavni inicijator festivala.

Glazbeni line-up čine brojna DJ imena: Ana Antonova, Aney F, Anja Schneider, Breach, Doris Fatur, El Commando, Flashbmob, Marina Karamarko, Mike Vale, Oberön, Omega Zen, Phillipe, Route 94, Secret Cinema i Volster. Više o samom rasporedu nastupa možeš potražiti OVDJE.

Petak, 24. svibnja rezerviran je za Enter Zagreb night na kojem će se izredati Route 94, Breach i Flashmob.

Early-bird festivalske ulaznice mogu se nabaviti po cijeni od 20€, dok jednodnevne ulaznice za petak i subotu iznose 13€.  Regularne jednodnevne ulaznice možeš kupiti i na prodajnim mjestima Entria, a iznose 99 kuna.

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]