ULTRA Europe izbacila novih 15 imena: Steve Aoki, Nicky Romero, Cheat Codes i mnogi drugi stižu na Poljud!

Do početka najočekivanijeg događaja ljetne sezone ostalo je nešto manje od dva mjeseca, a za sve one koji su već počeli planirati ljeto iz snova te provode o kojima će pričati još godinama, stiže još jedna odlična glazbena vijest! Festival ULTRA Europe, koji će se održati od 12. do 14. srpnja u Splitu, najavljuje dolazak 15 novih izvođača – listu najnovijih imena, koja će nastupiti na sedmom izdanju predvode Cheat Codes, Steve Aoki, Nicky Romero, Sunnery James & Ryan Marciano, Gud Vibrations, Tchami X Malaa, Rezz, Lost Kings i Jeffrey Sutorious. Ovogodišnje izdanje predstavlja najskuplji festivalski lineup u povijesti, a uz dolazak mega zvijezda Swedish House Mafie, ULTRA Europe će zasigurno obilježiti ljetnu sezonu 2019 u cijelog Europi!

Na bogatom su se popisu našla još brojna imena koja će nastupiti na atraktivnoj pozornici RESTISTANCE. Riječ je o prestižnom tech, house i underground konceptu koji posljednjih godina diljem svijeta privlači sve više poklonika. Split će tako ugostiti neke od najuglednijih techno performera u elektroničkoj glazbi poput Nica Fanciullia, Patrice Baumell, Dubfirea i Jona Rundella. Na Poljud stiže i Sasha, velški DJ i producent, najpoznatiji po svojim live nastupima te suradnji s britanskim DJ-em Johnom Digweedom s kojim djeluje pod imenom Sasha & John Digweed. 2000. godine izabran za najboljeg DJ-a na svijetu, a za ljubitelje žešćeg ritma sprema pravi glazbeni užitak. Art Department je još jedno uzbudljivo ime na ovogodišnjem line-upu. Kanadski glazbenici Jonny Whitenapor i Kenny Glasgow udružili su snage i svijetu ponudili brojne uspješnice. Časopis Guardian, Rolling Stone, Billboard, Vogue, ID, Nylon i Vibe pisali su o ovom dvojcu kao fenomenu koji može stati uz bok Daft Punku.

Split će do usijanja dovesti i već najavljeni velikani Above & Beyond, Adam Beyer, Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Carl Cox, The Chainsmokers, David Guetta, DJ Snake, Jamie Jones, Joseph Capriati, Maceo Plex, Marco Carola, Richie Hawtin i Swedish House Mafia, a poznati su i izvođači najekskluzivnijeg i najposjećenijeg dnevnog “pool partyja“ ULTRA Beach u Amfora Hvar Grand Beach Resortu. Ove će se godine na Hvaru za zabavu pobrinuti trenutno najvrući i tek svijetu obznanjeni dvojac Europa – projekt iza kojeg stoje velikani Martin Solveig i Jax Jones. Drugo ime na popisu je britanski duo Sigma, a imena ostalih izvođača bit će poznata krajem svibnja. Prije samo dva dana objavljena su i imena partyja Brač Regatta! Tamo nas također očekuje popularni trojac Cheat Codes ali i najveće domaće DJ zvijezde – hrvatsko-slovenski duo Vanillaz koji će uskoro nastupiti na glavnoj pozornici festivala ULTRA Singapur i ULTRA Korea.

Sve informacije mogu se pronaći i na službenoj Facebook stranici festivala, Twitter profilu, Instagram profilu te putem aplikacije na iTunesu, a ulaznice je moguće kupiti putem službene web stranice Ultra Europe festivala.

DESTINATION ULTRA 2019

11. srpnja – RESISTANCE Opening Party / Giraffe Palm Beach House, Split
12.- 14. srpnja – ULTRA Europe / stadion Poljud, Split
15. sprnja – Regatta Party / 585 Club, Bol, Brač
16. srpnja – ULTRA Beach Hvar / Hotel Amfora Grand Beach Resort, Hvar
16. srpnja – RESISTANCE Hvar, Carpe Diem Beach Club
17. srpnja – RESISTANCE Vis Closing Party / Fort George, Vis