ULTRA DROP SHOT: Vodimo tebe i tvoju ekipu na ULTRA Europe u all-inclusive VIP aranžmanu!

Glas ti predstavlja nešto više od slavuja na kovanici jedne kune i izlaska na izbore? Misliš da te lijepo za čut’ i kad nisi pod tušem? Oduvijek si htio na Ultru sa svojom ekipom uz osiguran prijevoz, smještaj, ulaznice i džeparac? Na pravom si mjestu.

Kreće Ultra Drop Shot!

Dajemo ti priliku da sebi i svojoj ekipi osiguraš odlazak na Ultru Europe u all-inclusive VIP aranžmanu. U igri su četiri VIP festivalske ulaznice, VIP prijevoz, smještaj u hotelu s 5* i džeparac od 4.000 kuna! Kako do nagrade?

Od ponedjeljka 27. svibnja pa do petka 7. lipnja svaki radni dan imat ćeš čak šest šansi za sudjelovanjem u igri, odnosno za nastaviti drop neke stvari izvođača s ovogodišnjeg lineupa Ultre Europe. Kad u eteru između dvije pjesme čuješ znak “ULTRA DROP SHOT”, budi prvi koji će se sa imenom i prezimenom javiti na naš WhatsApp (09 97 97 99 99).

Ako si bio prvi, mi te zovemo na telefon/mobitel i tada imaš šansu nastaviti drop zadane stvari tog dana. Cijene se kreativnost, ludost i domišljatost. Dozvoljeno je pjevanje, fućkanje, deranje, udaranje po loncima, licu ili bilo čemu što ti se nađe u blizini – dokle god je u okvirima imitiranja traženog dropa. Dakle, imaš potpunu slobodu i izbor je na tebi, a kod nas se humor i domišljatost uvijek cijene.

KAKO TO TREBA ZVUČATI? Otprilike ovako.

Primjer: The Chainsmokers – Don’t Let Me Down

 

Primjer: Alesso & Calvin Harris – Under Control

 

Od svih šest slušatelja koji su taj dan nastavili drop, ekipa Entera izabrat će onog najboljeg koji ide u veliko finale.

Deset radnih dana znači i deset finalista. Svih deset dropova finalista uploadat ćemo na Enterov web u ponedjeljak 10. lipnja u 14h i svi će imati priliku prikupiti što veći broj glasova slušatelja do petka 14. lipnja u 14h. Drop s najvećim brojem glasova nosi pobjedu i spomenutu nagradu za sebe i svoju ekipu – četiri VIP festivalske ulaznice za Ultru Europe u Splitu, prijevoz limuzinom, smještaj u hotelu s 5* i džeparac od 4.000 kuna (odnosno 1.000 kuna po osobi).

Dane kad ćemo te tražiti koji drop nećemo otkrivati, no pjesme hoćemo. Stvari čiji drop moraš “skinuti” su sljedeće:

SHM – One

 

SHM – Don’t You Worry Child

 

Afrojack & Martin Garrix – Turn Up The Speakers

 

DJ Snake – Turn Down For What

 

DJ Snake – Get Low

 

David Guetta – Bad

 

David Guetta – Better When You’re Gone

 

Chainsmokers – Don’t Let Me Down

 

Chainsmokers – Selfie

 

Calvin Harris & Alesso – Under Control

 

Sretno svima i vidimo se na ovogodišnjoj Ultri Europe!

 

PRAVILNIK – ULTRA DROP SHOT 2019