Tomorrowland u malom: UNTOLD festival u Rumunjskoj izbacio zavidno dobar lineup!

Written by on 03/06/2019

Od 1. do 4. kolovoza ove godine u rumunjskom gradiću Cluj-Napoca održat će se UNTOLD, festival kojem rapidno raste popularnost i koji već petu godinu za redom okuplja najbolje svjetske EDM izvođače. A ove godine lineup je stvarno nenadmašno dobar.

S nekoliko pozornica, 65.000 posjetitelja dnevno, više od 200 izvođača i early-bird cijenom ulaznica od samo 100-tinjak eura, UNTOLD opako konkurira i najvećim igračima na festivalskom tržištu.

Armin van Buuren koji svake godine pomiče granice trajanja svog seta (prošle godine svirao je čak 7h!), ove će godine world exclusive show. Dimitri Vegas & Like Mike i Steve Aoki nastupit će kao 3 Are Legend, a svoj je nastup potvrdio i Robbie Williams. Na lineupu su još i David Guetta, Martin Garrix, Nicky Romero, Timmy Trumpet, W&W i mnoooogi drugi.

Želiš li ovo ljeto potegnuti do Rumunjske, osiguraj ulaznicu na vrijeme na službenom webu UNTOLD festivala. Ako se odlučiš za put autom, veliki je plus taj što putovanje u jednom smjeru s cestarinom i gorivom izađe svega 100€, što je i više nego pristojna cijena u slučaju da vas je četvero.

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]