U petak se u Aquariusu slavi dvadeseta godišnjica Kontrapunkta u režiji Tanzen Kollektiva!

Približava nam se zatvaranje clubbing sezone u Zagrebu, a Tanzen Kollektiv za kraj prve sezone priprema pravi plesnjak za zagrebačke clubbere!

U petak, uz već sada prepoznatljivu tanzen produkciju u zagrebačkom klubu Aquarius, proslavit će se završetak premijerne tanzen sezone uz još jednu veliku i značajnu obljetnicu. Udružil su snage s Kontrapunktom, jednom od najznačajnijih i najutjecajnijih hrvatskih programa, koji 2019. godine slavi svoj dvadeseti rođendan! Dobro poznati Eddy Ramich u ulozi glazbenog selektora za tu prigodu dovodi dva vrhunska glazbenika. Po prvi puta u Zagrebu gostuje jedan od osnivača i aktualni član Jazzanove – Alex Barck! Ovaj vrlo aktivni glazbenik, DJ i vlasnik Sonar Kollektiv labela, u svom eklektičnom setu provest će te kroz različite estetike elektronske glazbe – od housea, popa, jazza do disko glazbe.

Drugo ime je Pablo Valentino, talentirani francuski DJ i producent. Sa „samo“ 22 godine DJ staža, možemo reći da je najmlađi na ovom eventu. Pablovi setovi prožeti su mješavinom jazz/funka, boogie/disca pa sve do housea.

Ulaznice u pretprodaji potražite u sustavu Entrio po cijeni od 120kn. Na vratima kluba ulaznice ćete, isključivo gotovinom, moći kupiti u petak 7.6. od 22:00 po cijeni od 120kn.