Prvi svemirski party: Astronaut iz svemira vrti DJ set!

Navikli smo na partije na svakakvim mjestima, od plaža, planina pa čak i ledenih pećina… Ali ovo što smo pronašli diže razinu partijanja u skroz drugu dimenziju, i to doslovno!

Ovaj vikend je potvrđena informacija da će astronaut iz Europske svemirske agencije, Luca Parmitano, u kolovozu nastupati kao DJ i to ni više ni manje nego iz svemira! Da, dobro si pročitao, astronat će puštati mjuzu u svemirskoj letjelici i to iz bestežinskog stanja.  A da nebi samo vanzemaljci uživali u top mjuzi, organizirani su i live-streamovi nastupa satelitom u sklopu luksuznog krstarenja na Mediteranu.  Ovaj cijeli spektakl je u organizaciji njemačkog “World Club Dome-a”, a na krstarenju očekuju oko 3 000 posjetitelja. Za njih se uz svemirsku mjuzu pripremaju i mnogi efekti da doživljaj svemira bude potpun.

Talijanski DJ-astronaut poletjet će sa Zemlje, 20. srpnja, kada odlazi na međunarodnu svemirsku postaju kako bi se pripremio i obavio ovu “misiju”! Astronaut, Luca Parmitano, trenutno prolazi kroz rigorozan trening Djinga u svemiru, jer kako već možeš pretpostaviti, uvjeti su poprilično drugačiji u odnosu na one obične, zemaljske.

Bilo kako bilo, napokon smo dočekali i glazbu iz svemira!