Fresh Island ima novu headlinericu: Na Zrće stiže Stefflon Don!

Još samo nekoliko dana preostalo je do trenutka kada će plažu Zrće preplaviti zvukovi najboljeg svjetskoj hip-hopa i srodnih žanrova. Rap, trap, rnb, afrobeats, dancehall i grime poslastice garantiraju najluđu atmosferu i jedinstveni doživljaj na hrvatskoj obali. Kreće osmi po redu Fresh Island festival!

Samo nekoliko dana prije početka festivala iz organizacije su najavili veliku promjenu među headliner imenima. Hit makerica Stefflon Don na festival dolazi kao zamjena za Lil Uzi Verta! Ako si ovog ljeta otišao na bilo koji party, nisi mogao zaobići njenu ljetnu himnu “Boasty” na kojoj gostuje sa Seanom Paulom, Idrisom Elbom i Wileyem. Ova 27godišnja reperica dolazi iz Birminghama u Velikoj Britaniji, ali svoje korijene vuče s Jamajke, stoga ne čudi da je njezin intenzivni zvuk i izričaj uvijek naklonjen plesnim dancehall i afrobeats ritmovima.

Stefflon Don se pridružiju glavnim headlinerima ovogodišnjeg Fresh Island festivala, američkom reperu Tygi koji je nedavno izdao legendarni album ‘Legendery’, nezaobilazni soundtrack za ovo ljeto i kanadskoj zvijezdi Toryju Lanezu. Tu su još i sjajni Afro B, Not3s, Hardy Caprio, B Young, Tim Westwood, DJ Semtex i mnogi drugi.

Podsjetimo, cijeli festivalski tjedan započinje danom otvorenja u subotu 13. srpnja, nastavlja se tradicionalnim Zero day tulumom na kojem ove godine nastupa reper u usponu Gunna. Glavni festivalski dani su od 15. do 17., a priču zaokružuje After day 18. i tulum zatvaranja 19. srpnja. Više informacija i ulaznice pronađi na linku.