Najbolja party destinacija te čeka: Vodimo te na Ibizu!

Vodimo te na Ibizu! Jedno od najboljih clubbing mjesta na svijetu i nastupi najboljih svjetskih DJ-a bliže su ti nego ikad.

Najbolje od svega? Sve je o našem trošku. Imaš priliku osvojiti putovanje na Ibizu za sebe i svog frenda u trajanju od 27. do 31. kolovoza koje uključuje povratne aviokarte na relaciji Zagreb-Ibiza (preko Barcelone), četiri noći u hotelu s 4* za dvije osobe te dvije ulaznice za nastup Armina van Buurena u Hi Ibiza clubu 28. kolovoza.

Kako bi sebi i svojoj pratnji osigurao odlazak na nastup jednog od najlegendarnijih DJ-a koji je čak pet puta nosio titulu najboljeg DJ-a svijeta, trebaš samo ostati zadnji sjediti na stolcu u našoj redakciji.

KAKO DO NAGRADE?

Sigurno si kao mali igrao igru u kojoj svira muzika, a vi trčite oko stolaca poslaganih u krug. No, uvijek je jedan stolac manje od broja igrača. Kad muzika stane, svi trebaju sjesti pri čemu jedan igrač ne sjedne na stolac i ispada iz igre. I tako sve dok se ne dobije pobjednik. E pa upravo tu igru igrat ćemo u našoj redakciji!

Od ponedjeljka 5.08 pa do srijede 14.08 pažljivo slušaj Maraton hitova 1 uz Venu radnim danom od 10:30 do 14h jer ćeš u tom terminu između dvije pjesme čuti znak “Na stolac čići i na Ibizu opiči, javi se sad!”. Budi prvi koji će se na taj znak s imenom i prezimenom javiti na naš WhatsApp (09 97 97 99 99) i automatski ulaziš u finale.

Osam radnih dana igre znači i osam finalista.

Finale će se održati 16. kolovoza oko podneva u redakciji Entera gdje će sve finaliste dočekati Veno sa sedam stolaca poslaganih u krug, nakon čega igramo onu staru vrtićkuNa stolac čići“. Od finalista se očekuje da trče u krug oko stolaca dok svira muzika te zauzmu svoje mjesto na jednom od njih kad ona stane. Kako će se svakim krugom smanjivati broj stolaca, u finalu će ostati dva kandidata i jedan stolac. Onaj kandidat koji zadnji zauzme svoje mjesto na stolcu kad muzika stane, automatski je pobjednik i osvaja nagradu. 

*Finale i regularnost natjecanja nadgledat će komisija prilikom čega je zabranjen svaki oblik varanja u igri. Kako bi što ranije i točnije mogao reagirati na znak koji ćemo pustiti u eter, savjetujemo ti da Enter ZG slušaš preko radija na 97 i 99 MHz jer putem livestreama na webu i aplikacije postoji određno kašnjenje programa od nekoliko sekundi.

Sad kad sve znaš, pali Enter i ogrebi se za nagradu! Tvoje mjesto na stolcu može ti osigurati mjesto u avionu za Ibizu i jedan od najboljih partyja na kojima si ikad bio. Sretno!

 

Pravilnik – Na stolac čići i na Ibizu opiči 2019