Obrada klasika: Disney snima “Home Alone” remake!

Šok i nevjerica. Film koji svake godine gledamo u božićno vrijeme dobit će svoj remake. Službeno je to objavio Disney koji je nedavno kupio “20th Century Fox” i s njim pripadajuće filmske franšize.

Disney planira uvesti vlastitu streaming platformu Disney+ koja će konkurirati HBO-u i Netflixu s vlastitom produkcijom, a svjetlo dana ugledat će ovog studenog u Americi, dok bi se iduće godine na popisu trebao naći i UK. Na platformi će se također naći i sadržaj povezan sa Star Wars i Marvel franšizom, a brojat će preko 7.500 epizoda serija i više od 400 filmova.

Osim popularnog filma “Sam u kući“, remake će dobiti i “Night At The Museum” u čijem je originalu glumio Ben Stiller. Još nisu poznati detalji oko samog filma, kao niti tko će utjeloviti legendarnog Kevina, no jedno je sigurno – filmski klasik dobiva svoju obradu.

Hoće li obrada biti približno dobra kao i original, tek nam ostaje vidjeti. Internet je na aparatima i dok jedni pozdravljaju ovakav potez, drugi su ful skeptični i zbijaju šale.

No, možda bude kao i sa pjesmama gdje je remix ponekad puno bolji od originala. Nekako sumnjamo, ali isplati se nadati.