Swedish House Mafia priprema svoj najveći nastup do sad!

Sva sreća da smo Swedish House Mafiu ove smo godine mogli uživo slušati i gledati na Ultri Europe u Splitu. Kažemo sva sreća jer su dečki zbog visokih produkcijskih zahtjeva i standarda jako oprezni oko biranja festivala na kojima nastupaju. Nakon što su otkazali nastupe na nekoliko festivala i tako razočarali nekolicinu svojih fanova, izgleda da spremaju jedan od najvećih showova u svojoj karijeri. Ako ne i najveći…

Creamfields festival koji će se održati ovog vikenda na svojim je društvenim mrežama objavio kako će SHM u nedjelju održati svoj najveći nastup do sad. Dečki u nedjelju spremaju extended live set koji počinje u 21:15h i traje do samog kraja festivala. Produkcija koju spremaju za ovaj show toliko je velika da je organizatorima potreban jedan cijeli dan samo kako bi zamijenili setup stage-a.

Nije novost da se ovom trojcu prilagođavaju festivalske pozornice, kao što je bio slučaj i na našoj Ultri, ali baš da im je za promjenu potrebno 24h? Vidjet ćemo što možemo očekivati.

Inače, Creamfields svojim jakim lineupom  na kojem se između ostalog nalaze i deadmau5 i Calvin Harris, ozbiljno konkurira u utrci za jedan od najboljih svjetskih festivala te je već sad komotno rame uz rame velikim igračima kao što su ULTRA, Tomorrowland i EDC.