ENTER THE GROOVE: Novi underground party uz ARTBAT na lokaciji na kojoj još nitko nije partijao!

If you want to move, Enter The Groove. Vrijeme je za četvrti ETG underground edition party koji će se održati u petak 22.11.!

Gruvala je Lauba, tresao se Saloon i dočekalo se ljeto na open-air partyju u dvorištu Hrvatskog državnog arhiva, a sad je vrijeme za novo poglavlje i za novu lokaciju. Lokaciju ti još uvijek nećemo otkriti, ali ćemo ti reći da tamo još nikad nije organiziran nikakav party, a s njom se želi postići pravi underground feeling.

Kao i obično, Enter The Groove vodi ekipu na neuobičajena mjesta za partijanje u Zagrebu pri čemu je svaki party na drugoj lokaciji, a za program se brinu top DJ-i. Ideja je pokazati i dokazati da noćni klubovi nisu nužan preduvjet za vrhunski party te da Zagreb nudi mnoge brutalne i atraktivne lokacije koje mogu biti iskorištene za kvalitetno tulumarenje.

Na ovom te izdanju također očekuje vrhunski lineup.

Glavni headliner je ARTBAT, ukrajinski dvojac koji je trenutno među najpoznatijim svjetskim DJ-ima i najprodavaniji izvođač na Beatport Melodic House & Techno ljestvicama. Osim njih, za atmosferu će se pobrinuti Vesna G, akademska plesačica koja se snašla i za DJ pultom te DANCElectric PHILIPE koji je dijelio stage sa svjetski poznatim DJ-ima kao što su Carl Cox, Fatboy Slim, Dixon, Black Coffee i mnogi drugi.

O popularnosti ARTBAT dvojca govori i činjenica kako su unazad nekoliko mjeseci svirali na planini s pogledom na Rio de Janeiro u sklopu prestižnog Cercle eventa koji je također poznat po neuobičajenim lokacijama na koje dovodi svjetska poznata imena, a na tom setu su samo na YT-u skupili preko 3,5 milijuna pregleda.

Onda, groovamo? Save the date – 22. studeni. Lokaciju ćemo otkriti vrlo skoro.

Svoje ulaznice po cijeni od 60 kuna već sad možeš nabaviti putem sustava entrio.hr , a moći ćeš ih osvojiti i kod nas na Enteru.