Otkrivamo lokaciju: Enter The Groove održava se u javnoj garaži Tuškanac!

If you want to move, Enter The Groove. Vrijeme je za četvrti ETG underground edition party koji će se održati u petak 22.11.!

Gruvala je Lauba, tresao se Saloon i dočekalo se ljeto na open-air partyju u dvorištu Hrvatskog državnog arhiva, a sad je vrijeme za novo poglavlje i za novu lokaciju. Pravi underground party zahtijeva i underground lokaciju pa će se tako ovog puta ETG održati u javnoj garaži Tuškanac.

Kao i obično, Enter The Groove vodi ekipu na neuobičajena mjesta za partijanje u Zagrebu pri čemu je svaki party na drugoj lokaciji, a za program se brinu top DJ-i. Ideja je pokazati i dokazati da noćni klubovi nisu nužan preduvjet za vrhunski party te da Zagreb nudi mnoge brutalne i atraktivne lokacije koje mogu biti iskorištene za kvalitetno tulumarenje.

Na ovom te izdanju također očekuje vrhunski lineup.

Glavni headliner je ARTBAT, ukrajinski dvojac koji je trenutno među najpoznatijim svjetskim DJ-ima i najprodavaniji izvođač na Beatport Melodic House & Techno ljestvicama. Osim njih, za atmosferu će se pobrinuti VSNA G, akademska plesačica koja se snašla i za DJ pultom te DANCElectric PHILIPE koji je dijelio stage sa svjetski poznatim DJ-ima kao što su Carl Cox, Fatboy Slim, Dixon, Black Coffee i mnogi drugi.

O popularnosti ARTBAT dvojca govori i činjenica kako su unazad nekoliko mjeseci svirali na planini s pogledom na Rio de Janeiro u sklopu prestižnog Cercle eventa koji je također poznat po neuobičajenim lokacijama na koje dovodi svjetska poznata imena, a na tom setu su samo na YT-u skupili preko 3,5 milijuna pregleda.

Onda, groovamo? Save the date – 22. studeni.

Svoje ulaznice po cijeni od 80 kuna već sad možeš nabaviti putem sustava entrio.hr , a moći ćeš ih osvojiti i kod nas na Enteru.