Easy Money: Slušaj “Maraton hitova 1” i osvoji 500 kuna svaki dan!

Od ponedjeljka 16.09 pa do petka 27.09 slušaj Maraton hitova 1 uz Venu (radnim danom od 10:30 do 14h) jer ti svaki dan dijelimo 500 kuna!

Igramo 10 radnih dana, a šansu za osvajanjem love imat ćeš baš svaki radni dan u navedenom terminu.

Priča je vrlo jednostavna. Kad ti u Maratonu hitova 1 damo znak (“Easy money! Javi se sad!”), sa svojim imenom i prezimenom se javi na naš WhatsApp (09 97 97 99 99). Ako si bio prvi, odigrat ćemo s tobom kratki kviz koji se sastoji od samo tri generička, odnosno trivia pitanja. Za odgovor na svako pitanje na raspolaganju imaš 10 sekundi, a ako na sva tri pitanja odgovoriš točno i u ponuđenom roku, lova je tvoja. Simple as that!

Pitanja stvarno nisu teška, odnosno barem ti ne bi trebala biti takva. Primjerice:

“Koliko je krugova na simbolu Olimpijskih igara?” Pet.

“Gdje žive ninja kornjače?” U kanalizaciji.

“Koji je prometni znak po geometrijskom obliku – osmerokut?” STOP.

Ako u jednom danu nemamo dobitnika, nagradu selimo u idući, što znači da možeš osvojiti do čak 5.000 kuna!

Mi kažemo “Easy money”!

 

Kako bi što prije mogao reagirati na traženi znak, predlažemo ti da Enter slušaš preko radija jer stream iz tehničkih razloga preko aplikacije kasni cca 15 sekundi.

Pravilnik – EASY MONEY

 

Visoko učilište Algebra

Svake godine 20% više studenata na najbolje ocijenjenom stručnom studiju

Studij na Algebri odskočna je daska prema karijeri u najboljim domaćim i stranim tvrtkama: velik broj alumnija Visokog učilišta Algebra danas radi u uspješnim tvrtkama u IT-u, ali i u IT odjelima u tvrtkama koje nisu nužno tehnološke. Svake je godine interes za studijem na Visokom učilištu Algebra sve veći, pa ovo visoko učilište u pravilu upisuje oko 20 posto studenata više svake nove akademske godine…

Visoko učilište Algebra provodi studije iz područja računarstva, multimedije, digitalnog marketinga, poslovnog upravljanja i dizajna. U području računarstva, na raspolaganju su smjerovi programskog i sistemskog inženjerstva, dok multimedija spaja razvoj digitalnog sadržaja sa razvojem weba i korisničkog sučelja.

Preddiplomski studijski program koji kombinira znanja ekonomije i digitalnih tehnologija, a koji bi mogao biti posebno zanimljiv i atraktivan onima u potrazi za kombinacijom digitalnih i ekonomskih znanja, studij je digitalnog marketinga. Otkako je prošle godine Algebra preuzela Visoku školu Agoru, na raspolaganju su i bitno osvježeni studijski programi digitalnog dizajna i tržišnih komunikacija.

Uvijek aktualni programi studija

Mnogi su od ovih studijskih programa, poput digitalnog marketinga ili smjerova primijenjenog računarstva vezanih uz razvoj računalnih igara i podatkovne znanosti, uistinu jedinstveni; Algebra je bila prva koja ih je ponudila studentima, čak i gledamo li šire geografsko područje. Prema rezultatima ocjene sustava osiguravanja kvalitete koju je provela Agencija za znanost i visoko obrazovanje, ovaj studij najkvalitetniji je stručni studij u Hrvatskoj.

Budući studenti Algebre mogu računati i na kasniji nastavak obrazovanja na diplomskim studijima. Programi se ovdje dodatno granaju kako bi pokrili neka od najzanimljivijih područja današnjice – uključujući podatkovnu znanost, razvoj računalnih igara, digitalni marketing ili kreativni dizajn i tržišne komunikacije.

Prilike za stjecanje iskustva već tijekom studija

Studenti već tijekom studija imaju priliku raditi na konkretnim projektima i na taj način najbolje upoznati potrebe tvrtki u „stvarnom svijetu“ te vidjeti kako iznutra izgleda svakodnevni rad. Na raspolaganju im je i Centar karijera koji im pomaže u planiranju karijere i pronalaženju tvrtki gdje mogu obaviti praksu.

Algebra također ima potpisane sporazume sa sedamdesetak inozemnih obrazovnih institucija i poslodavaca gdje studenti mogu provesti semestar ili ostvariti stručnu praksu.

Za više informacija o studijima, smjerovima i brojnim prilikama koje se pružaju budućim studentima na Algebri, posjetite www.algebra.hr

*PR objava