I boks je za žene: U “Enter People” stigla Diana Krznarić, pokretačica Q BOX-a!

Written by on 16/09/2019

U ovotjednoj Enter People epizodi naša kraljica hitova, Alex Milinković, u svom je Maratonu hitova 2 ugostila kraljicu fitova, Dianu Krznarićfitness influencericu i trenericu, poznatiju kao QueenFit.

Dianina ljubav prema sportu traje još od malih nogu, otkad je s 8 godina krenula na balet i ritmiku. Danas Diana pak stoji iza projekta Q BOX o kojem se u zadnje vrijeme sve više piše po raznim portalima i sportskim časopisima. “Sve je krenulo dok sam bila mala. Prvo sam u Požegi išla na balet-ritmiku i tu se razvila ljubav. Sve to zajedno je trajalo dosta dugo, dok nisam otkrila i atletiku i fitness, a onda je i boks došao na red” – kaže Diana.

Budući da žene uglavnom prema boksu imaju neku averziju jer ga smatraju grubim, Diana je došla na ideju o pokretanju Q BOX projekta koji je spoj tajlandskog boksa, aerobika, joge, snage i plesa, a namijenjen je ženama:”Žene prema boksu često imaju predrasude jer ga smatraju grubim i neženstvenim, ali ja bih to svojim primjerom htjela ispraviti. To je čisto rekreativni sport koji gradi i mišićnu masu i kondiciju i stvarno mislim da je po tom pitanju vrhunski” – objašnjava Diana i naglašava kako je uspjela postići zabavne i dinamične treninge.

Trening Q BOX-a se sastoji od zagrijavanja koje uključuje aerobik i ples, nakon čega slijedi rad na vreći te trening snage (sklekovi, trbušnjaci…). Poanta je, kaže Diana, da žene u sat vremena dobiju vrhunski trening visokog intenziteta – snagu, koindiciju, zabavu i lijep izgled. Grupa trenutno broji 20 žena, a treninzi se održavaju na Velesajmu u Kineskom paviljonu.

Ukoliko si zainteresiran(a), sve informacije o trenizima mogu se pronaći OVDJE. A Dianu možeš zapratiti i na njenom Instagramu na kojem broji preko 11.000 followera.

Povrh intenzivnih treninga i bavljenja sportom, Diana je stjuardesa i majka, no svejedno uspije sve iskombinirati: “Da, imam svoj full-time job koji volim. Stjuardesa sam. I upravo zbog tog dinamičnog posla, u kojem nemamo neko klasično uredovno radno vrijeme, mogu iskombinirati posao sa treninzima. Imamo mjesečni plan letenja i onda se po tome ravnam. Nije uvijek lako jer je takav posao nas stjuardesa, ali nekako uspijem u tome i onda sve ima svoj flow” – objašnjava Diana.

Diani želimo puno sreće i uspjeha u daljnjem radu i još puno letenja i intenzivnih treninga.

A ako i ti imaš ili znaš nekoga tko bi mogao u eteru Entera podijeliti svoju priču, prijavi ga na [email protected] ili na putem bilo koje naše društvene mreže.

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]