Napokon: Netflix otkupio prava za emitiranje Seinfelda!

Netflix je jučer objavio kako je napokon uspio otkupiti prava za emitiranje Seinfelda, jedne od najdugovječnijih i po mnogima najboljih humorističnih serija ikad.

Svih 180 epizoda ovog sitcoma bit će dostupno za streaming u Americi i diljem svijeta počevši od 2021. godine, a prava su otkupljena na pet godina. Ovo je velika stvar za Netflix jer je izgubio prava na “Friends” i “The Office“, dvije najgledanije humoristične serije na toj platformi, a koje se od 2021. godine “sele” na HBO Max, nadolazeći streaming servis Warner Medie.

Seinfeld is a one-of-a-kind, iconic, culture-defining show” kaže Mike Hopkins, jedan od predstavnika Sony Pictures Television grupaciije te dodaje: “Now, 30 years after its premiere, ‘Seinfeld’ remains center stage. We’re thrilled to be partnering with Netflix to bring this beloved series to current fans and new audiences around the globe.

U Americi se Seinfeld trenutno emitira na Hulu servisu, a petogodišnji ugovor s njime ističe 2021. godine kad popularna serija seli na Netflix.