“Vraćamo se kući”: ULTRA Miami izbacila trailer za 2020. godinu!

The hype is real! Nakon što se ULTRA Music Festival u ožujku ove godine po prvi put održao izvan svoje matične lokacije, u Virginia Keyu, a ne u Bayfront Parku, organizatori su uputili ispriku svim posjetiteljima zbog određenih propusta. No, isto tako su i zaprijetili raskidom ugovora s Gradom Miamijem i traženjem nove lokacije.

Budući da gotovo uvijek i svugdje ključnu ulogu odigra novac, a ULTRA u gradski proračun ubrizga poveći iznos, festival se ipak na vraća svoju prvotnu lokaciju – u centar Miamija.

Kako bi to proslavili i podsjetili sve fanove da ulaznice za 22. izdanje jednog od najvećih i najboljih EDM festivala na svijetu kreću u prodaju u utorak, 24. rujna, ULTRA je na svojim društvenim mrežama podijelila kratak video teaser kao najavu sljedećeg izdanja.

Iako će lineup svjetlo dana ugledati tek u nadolazećim mjesecima, možda se upravo u ovom teaseru skriva neka poruka jer je u video stavljena nova Garrixova stvar “Home. Kako Martina Grrixa već neko vrijeme nema na lineupima ULTRA evenata diljem svijeta, možemo pretpostaviti kako će dogodine ipak baš on biti jedno od imena koja će nastupiti u Bayfront Parku.