Novo izdanje na Parku mladeži: U prodaji su ulaznice za ULTRA Europe 2020.!

U prodaju su puštene ulaznice za osmo izdanje Ultre Europe koje će se od 10. do 12. srpnja i iduće godine održati u Splitu na Parku mladeži!

Do osmog izdanja našeg najvećeg i najboljeg festivala ostalo je još 277 dana, a organizatori će u narednim mjesecima lagano otkrivati lineup i sve novitete vezane uz novu ediciju.

Sedmo izdanje upisalo je svog milijuntog posjetitelja, a na festival je pristiglo više od 150.000 posjetitelja iz 143 zemlje svijeta. Tijekom sedam dana družili su se u Splitu, na Braču, Hvaru i Visu, u društvu najpoznatijih imena svjetske elektroničke glazbe. Njihov veličanstveni povratak kao i druga brojna iznenađenja spremaju se i dogodine za sve one koje svoje ulaznice osiguraju na vrijeme. Danas će ih po najpovoljnijoj cijeni moći kupiti svi one koji su se prethodno registrirali, a uz kupljene ulaznice ti će korisnici na poklon dobiti i ULTRA Europe majicu. Osim trodnevnih i VIP ulaznica za Park Mladeži i ove će godine biti moguće kupiti posebne Destination ULTRA Europe i RESISTANCE Croatia ulaznice.

Cijene GA ulaznica kreću se već od 149€ za sva tri dana, za registrirane fanove, dok im je cijena za sve ostale 10€ veća.

Posljednje su godine posebno popularne bile RESISTANCE Croatia ulaznice koje posjetiteljima omogućuju uživanje u čak šest dana glazbe koja se krije iz ovog brenda. Dovoljno je spomenuti Carla Coxa, Marca Carolu, Macea Plexa, Martinez Brothers, Luciana, Setha Troxlera ili Loco Dice i svi poznavatelji ovog glazbenog žanra znaju da ih očekuje provod koji je teško opisati riječima. Ove ulaznice, koje se mogu osigurati po cijeni od 349 eura, vode na ULTRA Europe Opening Party, trodnevni ULTRA Europe Music Festival u Splitu, ULTRA Hvar, Resistance Hvar te završni party Resistance Vis koji uključuje i svečanu večeru u tvrđavi Fort George. Tijekom splitskog dijela festivala vlasnike ovih ulaznica očekuje i dodatna pogodnost – poseban i osigurani prostor na pozornici Resistance kako bi nesmetano mogli uživati u glazbi svojih omiljenih izvođača.

Potpuno ULTRA iskustvo, koje predstavlja sedmodnevno putovanje na četiri čarobne lokacije i deset jedinstvenih party stanica, omogućuju Destination ULTRA Europe ulaznice, a od danas mogu osigurati po cijeni od 349 eura. Ulaznice će, osim na tri festivalska dana na splitskom stadionu Park Mladeži, voditi i na ULTRA Europe Opening Party, ULTRA Brač, ULTRA Hvar, Resistance Hvar te party Resistance Vis.

Za sve one koji će na osmo izdanje festivala doći u društvu prijatelja omogućena je kupnja grupnih ulaznica pa će na 5 kupljenih, šesta ulaznica biti besplatna. Organizatori su najavili i mogućnost otplate u ratama, a više informacija sanzat će se u narednim danima. Pogodnosti očekuju i vlasnike ULTRA Passporta, prvog međunarodnog sustava lojalnosti kupaca za glazbene festivale koji i dalje raste s više od pola milijuna korisnika.

Ulaznice se mogu osigurati na internetskoj stranici https://ultraeurope.com/tickets/festival/, a sve ostale informacije o festivalu, osim na službenoj stranici, mogu se pronaći i na službenoj Facebook stranici festivala, Twitter profilu, Instagram profilu te putem aplikacije na iTunesu.