Nagradni fond od 10.000 kuna: Dinamo organizira FIFA 20 kup na kojem će biti i igrači kluba!

Written by on 09/10/2019

GNK Dinamo u suradnji s partnerima u subotu, 12. listopada organizira „eDinamo Cup“. Riječ je o prvom eSports turniru nekog sportskog kolektiva u Hrvatskoj i regiji, a koji klub organizira u suradnji s pokroviteljima partnerima.

Turnir počinje u subotu, 12. listopada s početkom u 10 sati na stadionu Maksimir, odnosno u prostorijama u podnožju tribine Sjever (u prostorima ispod pokretnih stepenica u blizini Maksimirske), a za nagradni fond od 10 000 kuna te titulu pobjednika borit će se 128 igrača koji će odmjeriti snage u FIFA 20.

Pobjednik turnira osvaja prvu nagradu u vrijednosti od 5000 kuna, finalist će dobiti nagradu u vrijednosti 3000 kuna dok će trećeplasirani na turniru osvojiti nagradu u vrijednosti 2000 kuna.

Na turniru će sudjelovati i igrači GNK Dinamo, a prijave će biti online po principu najbrže prijave. Voditelj programa biti će komičar Aleks Curać – Šarić, dok će polufinalni ogledi te finale biti prenošeno na našem You Tube kanalu uz stručni komentar Ivana Blažička.

Iz kluba pozivaju sve navijače da dođu na prvi „eDinamo Cup“, gdje ih čekaju brojni zabavni sadržaji i nagradne igre. Posjetitelji će imat će priliku zaigrati FIFA 20 s prijateljima, te imat priliku vidjeti uživo i humanoidnog robota kojeg smo angažirali specijalno za ovu priliku.

Ako halaš FIFA-u i ovo ti zvuči primamljivo, prištekaj se na Enter jer imaš priliku osigurati si mjesto na turniru.

Facebook Comments
Tagged as

[There are no radio stations in the database]