Armin van Buuren dobiva vlastiti “escape room” u centru Amsterdama!

DJ-i su ponekad ful nepredvidljivi. Neki peku pizze, drugi otvaraju hotele, pokreću linije odjeće, izbacuju vlastite slušalice, a oni treći imaju vlastite likove u igricama ili pak izbacuju aplikacije za vježbanje i zdrav život. A onda je tu i Armin van Buuren koji dobiva vlastiti escape room.

https://www.facebook.com/arminvanbuuren/videos/429576291088910/

Riječ je o konceptu u kojem skupina ljudi bude zaključana u određenom prostoru/sobi te na raspolaganju imaju otprilike sat vremena kako bi uz pomoć raznih mozgalica i drugih zagonetki uspjeli odgonetnuti kako se izlazi iz sobe, koristeći pritom sve što im je u toj sobi na raspolaganju. Arminov escape room nalazit će se ispod Beurs van Berlagea u centru Amsterdama i bit će otvoren od 16. do 30. listopada. 

I’m a huge fan of escape rooms, so launching my own escape room in celebration of my new album Balance is something I’m very excited about” kaže Armin te dodaje: “I can’t wait to hear what you guys think of the album and the game, and I hope you can fully lose yourselves in the story of Balance. And that you manage to get out unscathed of course!

Mjesta su striktno limitirana i svoju escape room avanturu možeš bukirati OVDJE.

Inače, sve se ovo dešava pred izlazak novog Arminovog albuma “Balance” koji će svjetlo dana ugledati 25. listopada, a ovo mu je odličan način promocije.