Naše, a svjetski: Nika Turković vrhunski odradila “Mashup Tjedna”!

Od cure koja je 2004. godine nakon Dine Jelusića predstavljala Hrvatsku na dječjoj Euroviziji sa svojom pjesmom “Hej mali!” pa do jednog od moćnijih i najboljih vokala na našoj sceni. Nika Turković stigla je na Enter te u Mashup Tjedna rubrici u sklopu Maratona hitova 2 kod Alex Milinković odradila zavidno dobar posao.

U svega minutu i pol na podlogu stvari Regard – “Ride It” obradila je je nekoliko hitova: Miley Cyrus – “Slide Away“, Lana del Rey, Miley Cyrus i Ariana Grande – “Don’t Call Me Angel“, Regard – “Ride It“, Post Malone – “Better Now“, malo Billie Eilish te Tones And I – “Dance monkey , a ako se nas pita – zvuči svjetski!

Inače, Nika Turković nedavno je izbacila svoju novu stvar “U mraku”, s kojom je naišla na više nego pozitivne kritike, a zbog koje je mnogi čak uspoređuju s Billie Eilish, a i ta je stvar našla svoje mjesto u njenom mashupu.

U razgovoru s našom Alex, Nika je otkrila kako uskoro planira svoj drugi i treći singl, a razmišlja čak i o izdavanju albuma. No, kako kaže, želi ići korak po korak kako bi publici mogla dati baš što želi i kako bi mogla u tome iznijeti pravu sebe.