Legenda ponovno stiže u Zagreb: Vodimo te na Paul van Dyka u Boogaloo!

Gdje su legende, tamo je i Enter Zagreb. Tako na lageru za tebe imamo ulaznice za Legendary Festival koji u Boogaloo u petak 18.10 dovodi ikonu EDM i trance scene – Paul van Dyka, koji se u Zagreb očito rado vraća jer će mu ovo biti treći nastup u svega dvije godine.

Legendary festival i ove se godine održava u zagrebačkom klubu Boogaloo, na dva floora, gdje će se za atmosferu, uz headlinera Paul van Dyka koji je dvaput proglašavan najboljim DJ-em svijeta, brinuti i Avao, Assaf, naši dečki Corti Organ, Woody van Eyden, Reconceal, Pascal Sander, Shipe i ACS.

Ulaznica je u prodaji još malo pa ako nisi, svoju osiguraj čim prije putem Entrio sustava ili na blagajni kluba Boogaloo (radnim danom 10-16h) po cijeni od 150 kuna. Cijena na dan eventa će na ulazu biti 180 kuna.

A svoje ulaznice možeš osvojiti i kod nas od ponedjeljka 14.10. Imamo regularne ulaznice, VIP ulaznice koje su rasprodane, ulaznice za ekipu s uključenim stolovima i cugom, official merchandise…. Za svakoga ponešto. Ono što ti trebaš jest slušati Enter i pratiti naše društvene mreže jer ćemo karte dijeliti na svim kanalima. Frekvenciju znaš – 97 i 99 MHz, a ako nas slušaš izvan Zagreba, u program se uvijek možeš priključiti putem Enter ZG mobilne aplikacije ili livestreama na našem webu.

Vidimo se na još jednom Legendary Festivalu!