4th year Anniversary: Vodimo te na proslavu četvrtog rođendana Opera Cluba!

Vrijeme leti. Čini nam se kao da je jučer Opera Club u centru Zagreba otvorio svoja vrata, a već su proletile četiri godine.

Ovog petka, 25. listopada Opera slavi četiri godine svog postojanja uz veliki rođendanski party na koji dolazi svjetski poznati DJ Offaiah kojeg ziher znaš po hitu “Somewhere Special“, a za pultom će mu se pridružiti i DANCElectricPHILIPE i Viktor.

Najbolji izlasci su oni rođendanski pa bi bio red da te počastimo ulaznicama za proslavu četvrtog rođendana, po nama, jednog od najboljih klubova u Zagrebu.

Za podjelu ukupno imamo 12 regularnih ulaznica i 4 VIP ulaznice s uključenim stolom i bocom cuge. Ono što tražimo od tebe jest da nam glasovnom porukom na naš WhatsApp (09 97 97 99 99) pošalješ što originalniju rođendansku čestitku za Operu. Prijave primamo od ponedjeljka do četvrtka navečer, a naš će Cif iz Enter večeri u četvrtak 24.10. odabrati četiri najkreativnije te ih nagraditi ulaznicama za ekipu od četvero ljudi, od kojih ona najkreativnija i najbolja dobiva VIP tretman.

Vidimo se u petak na proslavi Operinog rođendana!