Martin Garrix radi službenu himnu za UEFA Euro 2020!

Čast koja je 2016. godine pripala Davidu Guetti, sad je dočekala Martina Garrixa. Potvrđeno je kako će upravo on raditi himnu za Europsko nogometno prvenstvo 2020. godine, poznatije kao UEFA Euro 2020. Informaciju je otkrio i sam Garrix za vrijeme svog nastupa na Amsterdam Dance Eventu.

Prošlu himnu radio je David Guetta u suradnji sa Zarom Larsson i to pod nazivom “This One’s For You“.

U tijeku su trenutno kvalifikacije za Euro 2020, a samo natjecanje počet će 12. lipnja i igrat će se, po prvi put u povijesti, u 12 različitih gradova.

Garrix će, osim što će biti zadužen za stvaranje himne, raditi i “walkout” stvari za svaku utakmicu. Povodom toga UEFA ima meet&greet nagradni natječaj za fanove 30. studenog kad će sudionici biti otkriveni u Bukureštu.

Martin Garrix svoju će svar predstaviti na proljeće, a u lipnju će ju po prvi put izvesti uživo. Malo je reći da oduševljen što je takva čast pripala upravo njega: “It’s crazy to think that UEFA EURO 2020 will be held across 12 different cities but it’s the perfect way to celebrate 60 years of this incredible competition. Music is my passion but I’m also a huge football fan, so it’s extra special for me to be able to create the official song for what will be the biggest EURO in history.

Budući da jedan od najboljih DJ-a i producenata svijeta, ni najmanje ne sumnjamo da će, što god da izbaci, biti hit.