Po prvi put ikad: ULTRA Miami uvodi “Carl Cox Megastructure” sva tri dana festivala!

Ultra Music Festival u Miamiju se sljedeće godine vraća na svoju prvobitnu lokaciju u Bayfront Parku u centru grada. Festival će se održati od 20. do 23. ožujka, a na organizatori su već sad otkrili neke novitete oko novog izdanja.

Po prvi otkad je Ultre, njen poznati Carl Cox megastructure stage bit će na festivalu sva tri dana održavanja, tako da techno fanovi dolaze na svoje. Novi stage zapravo je prenamijenjeni i upgradeani RESISTANCE stage, a osim Carla Coxa na njemu će se za DJ pultom izmjenjivati i ostala jaka techno imena.

Dok su neki ovu informaciju dočekali s oduševljenjem, drugi i nisu baš toliko zadovoljni jer smatraju kako to znači da na festivalu neće biti prostora za Armina van Buurena i njegov “A State Of Trance” stage koji je do sad kroz jedan cijeli dan okupirao RESISTANCE prostor.

No, s druge strane, Ultra je predstavila još jedan novi koncept, “The Cove” na kojem bi se moglo naći prostora za Armina i njegovu ekipu, a taj bi stage trebao biti na poziciji dosadašnjeg UMF radio stage-a. Detaljnijih informacija oko ovih promjena još uvijek nema, no sve ćemo doznati u nadolazećem periodu.

Ulaznice za UMF u Miamiju su u prodaji i mogu se nabaviti putem službene web stranice festivala.