Ogroman uspjeh domaće snage: Dominik Kovačević Dekova u Kini nastupio s Martinom Garrixom!

Written by on 12/11/2019

Dijeliti lineup s jednim od najboljih DJ-a svijeta nije mala stvar, a upravo je to za rukom pošlo našem Dekovi. Prošle subote, 9. studenog u Shanghaiu je u Space Plus klubu nastupio s Martinom Garrixom, trenutno drugim najboljim DJ-em svijeta po DJ Magu, koji je na tronu bio tri uzastopne godine.

Dekova je u krcatom i do kraja rasprodanom klubu sa sjajnim tech-house setom nastupio kao Garrixov support act, a odradii je b2b set s sa svojim frendom Felipeom Zonom.

Pohvalio se time pred nastup na svojem Facebook profilu te ujedno zahvalio Garrixovom timu na ovoj prilici koja će mu zasigurno biti ogromna odskočna daska za sve njegove buduće nastupe.

Idući na redu je nastup s Afrojackom u Kini za dva tjedna i sigurno je kako će i taj event biti rasprodan poput ovoga.

No, ovo nije jedini uspjeh nekog našeg DJ-a i producenta. Nedavno je Matroda proglašen 76. najboljim producentom na svijetu, Joe2Shine odradio je veliku kinesku turneju, Vanillazi su pomeli chartove sa svojim remixom “Ederlezi“, a Gigo iz projekta The Trixx izbacio svjetski dobru stvar “I Want More“.

Uvijek nam je drago vidjeti uspjehe domaćih snaga koje ćemo i više nego rado podržati. Dekova, bravo!

Inače, Dekova u 12. mjesecu stiže i u Zagreb gdje će imati vlastiti event u Opera Clubu, a kao što i sam kaže – “priprema se gadna comeback partijana“.

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]