Domaći dečki opet razvaljuju: RADIOLOGY izbacili novu stvar na Spinnin’ Recordsu!

Kad te supporta ogroman label kao što je Spinnin’ Records, onda znaš da si napravio nešto dobro i svjetski. A upravo je to pošlo rukom za dečkima iz RADIOLOGY dua koji su na prije nekoliko dana tamo izbacili stvar “Falling“. Valja spomenuti da su dečki uz Matiju Rodića, odnosno MATRODU, jedini kojima to u Hrvatskoj polazi za rukom i koji kontinuirano releasaju stvari na toliko velikom i za EDM scenu značajnom labelu. Osim toga, dečki uskoro postaju i dio Dharma obitelji koju predvodi KSHMR, a prije toga su imali svoja izdanja i an Hardwellovom Revealed Recordingsu.

Kako kaže Dominik Vukić iz projekta RADIOLOGY, s najnovijom stvari htjeli su isprobati nešto novo i njima do tad neistraženo. Vokalni sample kupili su putem Splice platforme za producente i odlučili su napraviti malo mračniju stvar s kojom su i više nego zadovoljni. Iako je pjesma relativno kratka, puna je varijacija i uspjeli su izbjeći generalni problem repetativnosti koja se često pojavljuje u tom glazbenom žanru.

Velik je to odmak od festivalskog žanra na kakav smo navikli od njih, no definitivno lajkamo.

Što sve dečki rade možeš pratiti na svim njihovim društvenim mrežama i ostalim digitalnim platformama: Facebook, Instagram, YouTube, Twitter, SoundCloud i Spotify.

Uvijek ćemo rado dati support domaćim snagama koje imaju ogromne šanse za globalni uspjeh.

Radiology, Matroda, Vanillaz, The Trixx, Joe2Shine, Moonsouls, Dekova, Mike&Me, Yakka… Sve su to dečki koji nižu zavidne uspjehe na svjetskoj razini i kojima svima želimo puno sreće i u daljnjem radu.