Domaći DJ duo “Dallerium” na mapi svjetske glazbene industrije!

Ako netko zna kako napraviti brutalno dobru house stvar, to su naši domaći dečki “Dallerium“.

Na veliko smo ih vrtili i supportali na Enteru, a njihov talent i kvalitetu rada prepoznao je i megapopularni selected. koji sad već po defaultu objavljuje njihove stvari na tom poznatom YouTube kanalu. Sa svojom stvari “Need U” prikupili su više od 2 i pol milijuna pregleda, a nedavno su nas počastili s još jednom house delicijom.

Nova stvar zove se “Still Love U” i nastala je u suradnji s MKDN-om, a u svega 10 dana od izdavanja opasno se približava brojci od pola milijuna pregleda. I tu pričamo samo o YouTube, dok je stvarna brojka, kad se u obzir uzmu i ostale platforme, znatno veća.

Kako dečki kažu, inspiracija za stvar se rodila prije otprilike dva mjeseca kad su dobili vokale. U početku su pokušali pjesmu napraviti na mnogo različitih načina, no nisu bili zadovoljni rezultatom pa su od tog projekta odustali. Nakon nekoliko tjedana su mu se ipak odlučili posvetiti jer su imali osjećaj da odlično mogu iskoristiti dobivene vokale. Ostalo je, kažu, došlo samo od sebe.

Stvar koja ih je vinula u nebesa i stavila na mapu svjetske glazbene industrije je upravo “Need U” čiji su potencija prepoznali mnogi DJ-i koji su toj stvari dali i svoj support.

U iduću godinu dečki ulaze s najvećim izdanjem do sad na kojem su radili više od godinu dana. Riječ je o kolaboraciji sa Kaleenom Zanders i Alyx Ander koja će svjetlo dana ugledati krajem siječnja na UK labelu “Perfect Havoc, a koja je prerada starog hita Jennifer Hudson – Spotlight.

Osim toga, u pripremi su i četiri nova izdanja koja će uskoro biti objavljena na njihovim društvenim mrežama.

Ako će nadolazeće stvari biti barem upola dobre kao dosadašnje, možemo samo reći da jedva čekamo. Ogorman palac gore za dečke!