Od subote, samo na Enteru: Vanillazi dobivaju svoj radio show!

S velikim ponosom možemo reći kako naš najuspješniji DJ dvojac, Vanillaz, od ove subote 30. studenog službeno postaje dijelom Enterove obitelji. Na Enteru će svake subote od 21 do 22h imati vlastiti radijski show pod nazivom “Vanguard Sessions”.

Hrvatsko-slovenski duo kojeg čine Marko Bucić i Miha Pajk postao je jedno od najtraženijih imena ne samo u Hrvatskoj, već i šire. Već nekoliko godina nastupaju na mainstageu Ultre Europe u Splitu, odradili su i više nego uspješnu azijsku turneju, nastupaju i na ostalim Ultra eventima u drugim zemljama, a unazad nekoliko mjeseci izbacili su mega-uspješni hit “Ederlezi” koji je tjednima bio najshazamanija stvar u Hrvatskoj.

A ove subote, osim što kreću sa serviranjem najfriškijih hitova EDM scene u tvoje uši u najboljem mogućem terminu za zagrijavanje za izlazak, nakon dugo vremena nastupaju i u Opera Clubu! Za DJ pultom će 30. studenog im se pridružiti i Joe2Shine i JamBeats, a ulaznice za taj party možeš osvojiti isključivo na Enteru.

Slušaj nas pažljivo već od ponedjeljka 25.11. jer ćeš svaki dan moći osvojiti dvije ulaznice (ukupno ih imamo 10 komada), a za nekog od vas imamo i VIP paket za cijelu ekipu koji uključuje pet VIP ualznica, rezervirani stol i bocu cuge. Di ćeš bolje?

Pali Enter!