Fanovi na aparatima: Ed Sheeran će se pojaviti u novom “Star Wars: The Rise Of Skywalker” filmu!

U naša kina 19. prosinca stiže dugoočekivani film “Star Wars: The Rise Of Skywalker”.

A fanovi Eda Sheerana i Star Warsa vjerojatno su izvan sebe jer izgleda da će se Ed Sheeran u najnovijem izdanju pojaviti u cammeo, odnosno gostujućoj ulozi.

Star Warsi su i inače poznati po gostujućim (sporednim i ne tako bitnim) ulogama poznatih ličnosti pa tako ni ovaj filmski nastavak neće biti izuzetak.

Ako se pažljivo pogleda teaser filma koji otkriva i određene behind-the-scenes momente, u kostimu storm troopera na filmskom setu možemo vidjeti i Eda Sheerana, u niže priloženom videu oko 55. sekunde.

Čisto da te podsjetimo, ovo Sheeranu neće biti prva takva uloga. Pojavio se i u Game Of Thronesu u prvoj epizodi sedme sezone kao jedan od Lannistesterovih vitezova koji se u šumi susretne s Aryjom Stark. Njegova uloga, iako ful sporedna, tada nije bila najbolje prihvaćena pa je on čak tada na kratko izbrisao svoj Twitter profil kako ne bi morao čitati kritike.

Nadamo se da će se u ovoj ulozi snaći bolje i da će fanovi to super prihvatiti. Tim više što se storm trooperima ne vidi lice pa možda ni nećemo znati koji je od njih Ed Sheeran. Bilo kako bilo, vidjet ćemo sve sredinom prosinca.