Hrvatski house-duo “PEZNT” uskoro objavljuje debitantski album!

Written by on 26/11/2019

Hrvatski house-duo svjetskog kalibra – PEZNT uskoro objavljuje iščekivani studijski album! Naslova “Paid In Full” izdanje će svjetlo dana ugledati 29. studenog putem Blacksoul Music etikete. Uoči objave albuma otkriven je niz interesantnih detalja – od iznimnog popisa gostiju do naslovnice koja krasi izdanje.

Prvijenac “Paid In Full” donosi ukupno 10 novih pjesama koje su PEZNT, točnije Tom Pasanec – Blacksoul i Dejan Marković – Mark de Line, kreirali u periodu od posljednje dvije godine, s namjerom da stvore emotivan, iskren i kompleksan album, na razini svjetske glazbene produkcije.

U radu na izdanju pripomogli su im cijenjeni glazbenici – Davor “Daga” Devčić i Zvonimir Dusper “Dus”, koji su im omogućili da izdanje bude odsvirano uživo, a ne samo programirano, kako bi dobilo soulful i groove atmosferu, dok je za mastering zaslužan Gregor Zemljič. Osim glazbeno, spomenuti Zvonimir Dusper “Dus” ujedno je i ko-autor dviju pjesama na albumu – “Be Somebody” i “Red & Blue”.

Uz njih, na albumu su sudjelovali i rapperi, pjevači te tekstopisci iz čitavog svijeta, a ime koje svakako plijeni pažnju na tom popisu je Masta Ace, legenda stare brooklynske škole hip-hopa, koji gostuje u “Bad Girls”. Uz njega, tu je i talentirani rapper iz Washington DC-a – Born I, koji je gost u zamjećenom singlu “Doin’ My Thing” te u “Yours”, koja otvara album. Zatim, tu su i Divine Essence i James Curd iz SAD-a, londonski autor i producent s adresom u Dubaiju – Shyam P, danski kantautor Gregers, koji je s njima već kreirao i hit-izdanje “Toxic Love” te njegov sunarodnjak, pop/house zvijezda Andy Roda.

Album uz izvrsnu glazbu sa sobom nosi i kreativno vizualno rješenje, za koje je zaslužan jedan od najboljih hrvatskih strip-crtača – Dalibor Talajić, poznat po svom iznimnom radu za Marvelove stripove. Uz netom predstavljenu naslovnicu albuma, on je ujedno kreirao i čitavo vizualno rješenje fizičkog izdanja koje će krasiti i korice vinilnog formata, što će albumu “Paid In Full” dati i svojevrsnu kolekcionarsku vrijednost.

Izdanje je najavljeno singlovima “Doin’ My Thing” čiji Gettoblaster remix je zasvirao i u eteru svjetskog Beats 1 radija Apple Musica te “Japanese Disco“, a uz potpuno novi materijal, kao bonus pjesme bit će objavljeni i uspješni singlovi “Toxic Love” i “Pelin”, prethodno objavljeni za cijenjene svjetske etikete Defected Records i Strictly Rhythm te singl “Burek”, clubbing hit-singl iz 2017. godine. Album će biti dostupan u tri različite verzije – digitalno, kao dvostruki ‘special-edition’ vinil te u obliku audio-kazete.

Ovo nije standardni house album, već izdanje koje će biti kombinacija glazbe koju volimo slušati i stvarati“, otkrivaju Blacksoul i Mark de Line, dvojica iskusnih producenata s dugogodišnjim samostalnim karijerama, koji su PEZNT priču započeli 2015. godine, na inicijativu Blacksoula.

Već 2016. predstavili su se izdanjem na poznatoj Toolroom etiketi Marka Knighta. Od tada su autorski materijal i remixeve objavili za priznate svjetske diskografske kuće (Dirtybird, Strictly Rhythm, Defected, Atlantic Records / Big Beat, Universal Music…), dosegnuli visoke pozicije na top-listama relevantnih platformi elektroničke glazbe – Beatporta i Traxsourcea te na spomenutom Traxsource-u zauzeli pozicije #11 Top 100 House Artists of 2018 i #14 Top 100 Artists of 2018, u društvu imena kao što su: Mousse T, Louie Vega, Purple Disco Maschine… Također, u svibnju ove godine zaputili su se i na svoju prvu prekooceansku turneju, u Australiji i na Baliju, a s obzirom na izvrsnu reakciju tamošnje publike, na isto mjesto se vraćaju već početkom sljedeće godine.

Debitantski album “Paid In Full” PEZNT objavljuju 29. studenog ove godine za Blacksoul Music etiketu, a u nastavku pronađite detaljan popis pjesama, sa svim gostujućim imenima.

 

“Paid In Full” – popis pjesama i gostiju:

  1. PEZNT feat Born I – Yours
  2. PEZNT & Dus feat Shyam P – Be Somebody
  3. PEZNT feat Born I- Doin’ My Thing (Album Version)
  4. PEZNT feat Shyam P – Need You Now
  5. James Curd & PEZNT feat Nah Man – Japanese Disco (Upgrade Mix)
  6. PEZNT feat Masta Ace – Bad Girls
  7. PEZNT & Dus ft Gregers – Red & Blue
  8. PEZNT – Burek
  9. PEZNT feat Divine Essence – Deep Down Inside
  10. PEZNT feat Andy Roda – Dance On
  11. Bonus Track – PEZNT feat. Gregers – Toxic Love (Original Mix)
  12. Bonus Track – PEZNT – Pelin
Facebook Comments
Tagged as

[There are no radio stations in the database]