“Mashup Tjedna” – Christmas Special: Marko Kutlić, NELA i Manuela Svorcan obradili najveće božićne hitove!

Naše domaće snage – Marko Kutlić, Nela (Antonela Đinđić) i Manuela Svorcan, svi od reda sa zavidnim vokalnim sposobnostima, udružili su snage i u studija Entera napravili vlastitu obradu najvećih božićnih hitova. Zadatak im nije bio nimalo lak. U dvije minute na podlogu stvari “I Don’t Care” koju potpisuju Ed Sheeran i Justin Bieber, trebali su otpjevati što je više moguće samo hitova, i to onih božićnih.

U njihovoj obradi tako su se našle legendarne stvari kao što su, primjerice, “Santa Claus Is Coming To Town“, “Jingle Bells“, “Santa Can You Hear Me“, “All I Want For Christmas (Is You)“, “Shake Up The Happinesss“, “Merry Christmas Everyone“, “Do They Know It’s Christmas“, “Božić Dolazi“, “Last Christmas“, “Mistletoe“, “Santa Tell Me” i “Driving Home 4 Christmas“.

Čak 12 božićnih pjesama uspjeli su obraditi u samo dvije minute i to na podlogu stvari s ljetnim prizvukom. Netko bi rekao nemoguće, a mi kažemo ne samo da je itekako moguće, već i da zvuči SVJETSKI!

Marko, Nela i Manuela, jedno veliko bravo i kapa do poda! Kako zvuči novi Christmas Special Mashup Tjedna, čekiraj u niže priloženom videu.