EXIT objavio prvi lineup: Stižu David Guetta, Tyga, Fatboy Slim, Boris Brejcha, ARTBAT, Meduza i mnogi drugi!

Glazbene superzvijezde, istinske legende i vodeći izvođači današnjice predvode prvih 20 imena objavljenih za veliku proslavu 20 godina EXIT festivala!

David Guetta, Tyga, James Arthur, Fatboy Slim, Boris Brejcha, Sepultura, Artbat, Zhu, Meduza i mnogi drugi na Petrovaradinsku tvrđavu donose raznovrsne stilove elektronske, gitarske i hip-hop glazbe, dok njihovi planetarni hitovi zajedno broje više od 20 milijardi YouTube pregleda! Listu prvih i udarnih izvođača Exita predvodi jedna od najtraženijih zvijezda današnjice, David Guetta. Popularni Francuz je najuspešniji glazbeni producent 21. stoljeća s više od 100 milijuna fanova na društvenim mrežama, preko 50 milijuna prodanih albuma i singlova, kao i dvije Grammy nagrade. Njegov nastup na Exitu bit će prava svjetska ekskluziva, jer od iduće godine drastično smanjuje broj nastupa, i pojavit će se samo na nekolicini vodećih svjetskih festivala. Srećom Guetta ne namjerava propustiti veliku proslavu 20 godina Exita zbog dvodesetljetnog odnosa s novosadskim festivalom , ali i zbog činjenice da je upravo on izglasan za najtraženijeg izvođača u velikoj anketi EXIT fanova!

U tijeku je velika novogodišnja akcija u kojoj se kupovinom ulaznice za jubilarni, dvadeseti rođendan EXIT festivala po promotivnoj cijeni od 450 kn, na poklon mogu dobiti i festivalske ulaznice za Sea Star u Umagu i Sea Dance na budvanskoj plaži Buljarica! Akcija traje do kraja godine i dovoljno je samo da se svi postojeći i budući kupci poslije prijave u periodu od 1. do 29. veljače na stranici exitfest.org gdje mogu i kupiti ulaznice. Turistički paketi za EXIT i druge festivale nalaze se na stranici exittrip.org.