Vani je i lineup SONUS Festivala: FISHER, Boris Brejcha, Maceo Plex, Richie Hawtin i mnogi drugi stižu na Zrće!

Written by on 20/12/2019

Dixon, Fisher, Amelie Lens, Charlotte de Witte, Richie Hawtin, Seth Troxler, Joseph Capriati, Boris Brejcha, Maceo Plex, 999999999 su samo neka od imena koja će u kolovozu 2020. godine, povodom 8. izdanja Sonus festivala posjetiti osunčane obale otoka Paga.

Prema izboru fanova, najbolji hrvatski festival koji će se održati u klubovima na plaži Zrće od 16 do 20. kolovoza 2020.godine, objavio je tek svojih prvih 44 imena s kojima se može pohvaliti rijetko koji festival u našoj regiji, a i šire.

Sonus će još objaviti dosta imena prije nego finalizira program, kao i tko će nastupiti na boat partijima, afterpartijima i partijima otvorenja, u prvoj postavci našle su se i svjetske zvijezde poput Âme, Ben Klock, Stephan Bodzin, Chris Liebing, Hot Since 82, Jamie Jones, Loco Dice.

Organizatori Sonus festival, We Love Sound i Time Warp, ove godine su ugostiti posjetitelje iz više od 65 zemalja, od kojih je čak 80% preko 25 godina starosti, odabralo uživati na hrvatskoj obali, par metara od prelijepog Jadrana, pod otvorenim nebom u zvuku kvalitetne elektroničke glazbe.

Regionalne ulaznice još nisu u prodaji, pa kako bi ostao u tijeku s novostima, prati društvene mreže Sonusa.

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]