Hip hop u francuskim Alpama: Najavljeno je drugo izdanje Fresh Mountain Festivala!

Written by on 27/12/2019

Iz tvornice Fresh Island festivala i ove godine stiže snježna zabava u obliku malog brata ovog velikog i poznatog urbanog događanja, drugi Fresh Mountain festival ponovo najbolje hip hop tulume premješta s obale na vrh planine i poziva sve u Francusku na tjedan prepun odlične zabave i zimskih sportova.  Kako bi zabava bila potpuna, tu su odlična DJ imena iz Francuske i Velike Britanije.

Uz svježe najavljena imena za sljedeću godinu, tim Fresh Islanda presjeći će čekanje do ljeta i još jednom zagrijati atmosferu u francuskim Alpama te se oprostiti od duge i hladne zime u stilu. Drugo izdanje Fresh Mountain festivala u ožujku donosi cjelotjednu zabavu prepunu zimskih radosti, a u stvaranju odlične atmosfere pomoći će  neki od vodećih francuskih i britanskih DJ-a i crewova urbane glazbe. Osim glazbe, tu je pregršt snježnih sportova, opuštanje uz francuska vina i uživanje u svemu što nudi prekrasni resort Orcières. Posjetitelji festivala moći će skijati i bordati cijeli tjedan uz zvukove najboljeg hip hopa, afrobeatsa, grimea i trapa, ali i uživati u bogatom dodatnom festivalskom programu.

Super early bird paketi mogu se kupiti po cijeni od 1492 kn za četiri dana, ili po cijeni od 1928 kn za sedam dana. Za više informacija posjetite web stranicu festivala – fresh-mountain.com.

Savršeni snježni hip hop praznici stižu na vrijeme kako bi se pozdravili sa zimskom sezonom i počeli pripremati za prvo ljeto u novom desetljeću. DJ line-up koji će se na drugom Fresh Mountainu pobrinuti da zabava nikad ne stane dovodi neke od najboljih francuskih i britanskih imena underground urbane scene. Najaktualnije od hip hopa, R&B-ja i afrobeatsa u zimskom festivalskom svijetu predstavljaju crewovi Hip Hop LDN, Sixtion, Make It Clap Soundsystem, Djangover, G event i Fresh Island Soundsystem. Svoje vještine za DJ pultom na nadmorskoj visini od 2725 m pokazat će:  Carla Genus, Daddy Chulo, Dj Drozzy, Elias Tagem, Ichiro, Jojo Skrazzy, Mel Woods, DJ Mescudi, OG Drico, DJ Policy, Rakoto 3000 i Titai.

Svi ljubitelji zimskih sportova uživat će u skijanju i bordanju na brojnim stazama, a moći će posjetiti i Snježni park koji se prostire preko 16 000m² na visini od 2280 m.

Ali Fresh Mountain nije samo za skijaše i bordere. Za one koji žele odmarati i uživati u dobroj glazbi i prekrasnom zimskom okruženju, Orcières nudi mnoštvo zabave, kao i dodatni festivalski program – prekrasni pogled, restorani i najbolje od francuske kuhinje, vino i šampanjac za vrhunsko zimsko opuštanje, ali i utrke u sanjkanju, speed dejtanje na žičari, grudanje, hip hop brunch, karaoke, grijani bazeni, sauna, jacuzzi, božićni party, live dating show… Toliko je zanimljivih aktivnosti koji će provod držati na razini cijele noći i dane.

Fresh Mountain festival zauzet će prekrasni Orcières u Francuskoj u tjednu od 21. do 27. ožujka. Super Early bird pakete koji uključuju i smještaj i prijevoz pronađite na stranicama festivala Fresh Mountain.

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]