Izabrali ste: “Ederlezi” je pjesma godine!

Written by on 30/12/2019

Izbor nije bio lak, no upravo ste vi svojim glasovima odlučili kako titulu najbolje pjesme godine nosi “Ederlezi”!

Puna dva tjedna na našem ste webu birali najbolju pjesmu 2019. godine između njih 100 koje su po našem mišljenju obilježile proteklih 365 dana, a pobjedu su s gotovo 750 glasova uvjerljivo odnijeli Vanillazi te njihova kolaboracija s Divolly & Markwardom.

Hrvatsko-slovenski dvojac kojeg čine Marko Bucić i Miha Pajk u protekle je dvije godine doživio golemi uspjeh ne samo na domaćoj, već i na svjetskoj glazbenoj sceni, čemu je zasigurno pridonio i njihov “Ederlezi” koji je tjednima bio najshazamanija stvar u Hrvatskoj i najtraženija stvar na Enteru. Dečki su odradili uspješnu azijsku turneju, nastupili su na mainstageu Ultre Europe u Splitu, a svoje mjesto našli su i na Enteru, bok uz bok najboljim svjetskim DJ-ima, gdje ti na tjednoj bazi, svake subote od 21 do 22h, serviraju svoj “Vanguard Sessions” radio show.

Listu najboljih 40 stvari po vašim glasovima puštamo ti na Staru godinu 31.12 od 22h do ponoći, a to znači da te u Novu 2020. godinu uvode upravo Vanillazi, Divolly & Markward i njihov “Ederlezi”.

Kompletnu listu TOP 40 stvari koje ste najviše lajkali u 2019. godini možeš vidjeti OVDJE.

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]