Charli XCX i Galantis napravili novi Super Nintendo zvuk

Nintendo

Sjećate se zvukova Super Maria i ostalih Nintendo igara, ili da kažemo – zvukova naših djetinjstava? Iz današnje perspektive nevjerojatna je činjenica da su svi ti zvučni efekti koji su pratili ono što se događa na ekranu stali u samo 50 kb prostora na disketi, što je danas veličina prosječne profilne slike na Facebooku. Pa ipak, usprkos njihovoj jednostavnosti (a možda malo i iritantnosti) i danas nam zatitra osmijeh i probudi se nostalgija već na prve note tog prepoznatljivog soundtracka, koji sad i službeno odlazi u povijest.

Tamo su ga poslali Charli XCX i Galantis, koji su udružili snage i snimili novu Nintendo stvar. “We Are Born To Play” službena je tematska pjesma Super Nintendo World zabavnog parka čije je otvorenje u Osaki u Japanu najavljeno za prvu polovicu ove godine.

Kako vidimo i iz ovog teasera, Super Nintendo World bi trebao u stvarnosti oživjeti svijet Super Maria i mnoge legendarne likove iz istoimene igre. Ako ste ikad sanjali o tome da ušetate u Nintendo svijet, bukirajte svoju kartu za Japan!

https://www.youtube.com/watch?v=fTSA709zNzY

Still pinching ourselves that we had the opportunity to work on such an iconic song that played such a big part in our childhood” – objavio je švedski duo Galantis na svom Instagramu komentirajući ovu suradnju. Velik početak velike godine za njih, s obzirom da će u 2020. svjetlo dana ugledati i njihov treći studijski album “Church”. Ovaj duo se može pohvaliti i da se nedavno popeo na sam vrh Billboardove Dance/Electronic ljestvice zahvaljujući suradnji s Dolly Parton.

I Charli XCX se ima čime pohvaliti. U rujnu prošle godine je izdala svoj treći album “Charli” na kojem se, između ostalog, nalaze i suradnje s Troye Sivan i Clairo. Priliku da bude dijelom ove Nintendo priče, Charli je pozdravila i Instagram storyjem s popularnom gljivom iz Super Maria uz poruku “Name a more iconic duo… I don’t think so!